Remee om X Factor-drama: Jeg forventede 16 knive i ryggen

Den sejrsvante dommer havde forventet at komme under beskydning for sine meddommere. Og det skete næsten ikke

Hvem kan stoppe Remee i 'X Factor'?

Tilsyneladende ingen.

Den populære dommer har vundet tre år i træk, og når finalen afvikles på fredag i DR Byen har han såmænd to ud af de tre finalister. Derfor havde han også forventet en brutal semifinale fredag aften, hvor enten Thomas Blachman eller Sanne Salomonsen ville gå tomhændet i finalen, hvis ikke det lykkedes at stoppe Remees fremmarch.

Foto: Christian Ørtoft INTL. MusikNYT 'X Factor'-stjerner svigter fan: - De kan rende mig i røven

Det skete som bekendt ikke, da Sanne Salomonsens solist, Sigmund Trondheim, måtte lade livet i programmet. Dermed har hun ingen artister i finalen, mens Remee har to.

- Jeg er faktisk meget overrasket og taknemmelig over den kritik, som de begge fik, for jeg synes faktisk, at begge dommere var ærlige og gav den op for det, de så. Jeg havde egentlig forventet et show, hvor jeg fik 16 knive i ryggen, fortalte Remee og tilføjede.

- Det havde været grimt, men sådan synes jeg ikke, at det var - trods de der kommentarer.

Rasmus Therkildsen på scenen fredag aften. Foto: Mogens Flindt
Rasmus Therkildsen på scenen fredag aften. Foto: Mogens Flindt

Det sidste var en hentydning til, at Thomas Blachman en enkelt gang var ude med riven efter Rasmus Therkildsen, som sad på en stol og sang. Ifølge Blachman lignede 'X Factor'-deltageren en mand, der klemte hårdt til under et toiletbesøg, hvilket fik Remee til at lange ud efter sin dommerkollega.

'X Factor'-deltageren havde valgt at sidde ned, da han sang sin første sang i aftenens program. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio Blachman pisser Remee af: Du ligner lidt et toiletbesøg

Efter programmet stod han ved sine ord.

- Det var jo bare perfidt. Det var det jo. Jeg elsker Thomas og alt det der, men når en mand sidder og leverer den vokal, som han gjorde, så er det ikke i orden at sige sådan. Det er fint nok, at vi skal være sjove, men jeg synes ikke, det var en værdig kommentar over for det, manden lige havde leveret.

- Det er fair nok, at det for nogle er svært at sidde ned og synge. Det er det bare ikke for ham, lød de rosende ord.

46 kommentarer
Vis kommentarer