Renee vejede 285 kilo: Mænd betalte for at se hende spise

Hun trøstespiste og tjente penge på, at mænd måtte se hende spise

PR-foto, TLC.
PR-foto, TLC.

Renee Biran fra USA begyndte som ung at overspise for at komme sig over en hård barndom. Hun trøstespiste og kom siden hen ind i en ond spiral, eftersom mænd, der havde en fetish for fedme, betalte for at se hende spise.

Gennem årene resulterede det i, at den 53-årige mor til seks vejede 285 kilo.

Hun var så stor, at hun til sidst måtte flytte hjem til en af sine ældste børn, da hun ikke kunne holde til meget mere end at ligge i sengen.

De mange kilo tog hårdt på hendes helbred, og til sidst havde hun svært ved at trække vejret. I et desperat forsøg på at tabe sig, deltog hun i programmet 'My 600ib life', der bliver vist på TLC.

Her ser man blandt andet, at hun sammen med sin mand er på vej til en vægttabsklinik for at søge hjælp, da hun pludselig får det dårligt.

- Jeg håbede virkelig, at jeg ville få det bedre, efter jeg havde fået noget søvn. Men jeg har det faktisk værre, fortæller hun i programmet ifølge Daily Mirror og fortsætter:

- Jeg har det, som om jeg ikke klarer det. Jeg ved ikke, hvad der er galt med mig, men jeg føler ikke, at jeg kan trække vejret ordentligt. Jeg føler mig svimmel og alt muligt andet. Jeg vil gerne se en læge, der kan give min krop ilt. Jeg vil ikke dø i den her bil, siger Renee Biran i programmet ifølge Daily Mirror.

Hun ringede til sin egen læge, som fortalte, at hun skulle køre til den nærmeste skadestue. Her fandt lægerne ud af, at der var problemer med hendes hjerte og nyrer.

Renee Biran var indlagt på hospitalet, hvor hun i løbet af en måned skulle tabe 19 kilo. Hun fik senere foretaget en gastrisk bypass, og i dag vejer hun 190 kilo.

Renee Biran vejer i dag 190 kilo. Foto: PR-foto, TLC.
Renee Biran vejer i dag 190 kilo. Foto: PR-foto, TLC.

Debbie så billede af sig selv i brudekjole - nu er hun ikke til at kende...

12 kommentarer
Vis kommentarer