'Robinson'-deltager amok: - Hvad fanden tror I, det er?!

- Der er ingen grund til, at vi snakker grimt til hinanden, lyder det fra Melis, da Jamil mister besindelsen. Se klippet her

Deltagerne i årets 'Robinson Ekspeditionen' kan efterhånden dufte titlen og den dertilhørende pengepræmie på en halv million skattepligtige kroner.

Aftenens afsnit er 'semifinalen' med årets sidste ø-råd. Derfor går bølgerne da også ekstra højt, da deltagerne skal udvælge hele tre deltagere til at drage i dødskamp med risiko for at blive sendt hjem til Danmark så snublende tæt på finalen.

Raser over TV3: - Det er fuldstændig til grin!

Jamil, Loco og Michael på den ene side skal blive enige med Türker, Karina, Zanne og Melis om, hvem der skal sendes i kamp. Hurtigt bliver de enige om, at hver gruppering stiller med en. Men udvælgelsen af dødskampens sidste deltager ender i et skænderi, da Loco mener, at det vil være mest fair, hvis den sidste plads afgøres ved en duel deltagerne imellem og ikke den afstemning, som Türker, Karina, Zanne og Melis ønsker.

- Det kommer ikke til at ske, siger Türker om Locos forslag.

- De ved godt, at vi er i overtal. Så det kommer ikke til at ske.

Türker kan kun trække på smilebåndet ad Jamil, der derefter tænder af. Foto: TV3
Türker kan kun trække på smilebåndet ad Jamil, der derefter tænder af. Foto: TV3

'Robinson'-favorit bestormes af enlige mødre

Og det får Jamil til at tænde af.

- Hvad fanden tror I, det er? Hvad fanden tror I, det er? I tror, I får det hele eller hvad?, tordner han mod kvartetten til Melis' store forbavselse.

- Prøv at høre. Vi snakker pænt til jer. Der er ingen grund til, at vi snakker grimt til hinanden, opfordrer hun.

Det hjælper dog ikke, og de syv deltagere må have værten Jakob Kjeldbjergs hjælp. Se klippet, hvor Jamils temperament løber af med ham, i videoen over artiklen.