'Robinson'-favorit bestormes af enlige mødre

Türker er enormt populær på de sociale medier, hvor han mandag og tirsdag må opgive at tjekke indbakken

Türker og Jamil er blandt de mest markante deltagere i årets ekspedition. Foto: Linda Johansen
Türker og Jamil er blandt de mest markante deltagere i årets ekspedition. Foto: Linda Johansen

Han er sød, kæk og udstyret med et charmerende smil.

Türker Alici fra 'Robinson Ekspeditionen' har udviklet sig til en sand publikumsfavorit i år, hvor han flere gange har kastet sig ud i diverse dødskampe for at få brændt krudt af. Han har også taget kampen op mod øens mere eller mindre dominerende alfahanner.

Smertehelvede efter nat-tisseri: Jeg måtte kravle mod nattevagten

At den veltrænede unge mand er populær, får han bevis for uge efter uge, når programmet vises.

- Hver mandag og tirsdag er der måske 2-300 i alt, der skriver til mig fordelt på mine sociale medier. Jeg venter altid med at tjekke beskederne indtil onsdag, fordi der hele tiden kommer nye til, siger Türker og tilføjer.

- Jeg er selv overrasket over, at jeg får så meget kærlighed fra folk. Den er jo helt gal, haha, jeg sætter stor pris på det, og jeg synes, det er fedt, men jeg havde ikke regnet med så positive beskeder. Det er mest de enlige mødre, der skriver til mig.

Raser over TV3: - Det er fuldstændig til grin!

Ikke så kreativt
Türker fortæller, at han forsøger at svare alle. Dog ofte blot ved at sende eksempelvis et hjerte tilbage.

- Jeg ved, hvordan jeg selv ville have det, hvis jeg så op til en, og jeg skrev uden at få svar. De skal i det mindste have et eller andet, forklarer han.

Türker har flere gange haft problemer med helbredet i ekspeditionen, men han har alligevel kæmpet sig videre. Foto: TV3
Türker har flere gange haft problemer med helbredet i ekspeditionen, men han har alligevel kæmpet sig videre. Foto: TV3

Når folk skriver til Türker, så lyder det som oftest, at beskedens bagkvinde er vild med hans positive indstilling, ligesom ord som 'sympatisk' ofte går igen. Nogle forsøger sig også og inviterer tv-helten ud.

- Det er faktisk lidt sjovt. Folk prøver at være kreative og spørger; hva' så skal vi snart på en donut-date? Det er jo min ting åbenbart, så den har jeg fået en del gange. Måske 15 gange, griner han med henvisning til, at han undervejs i programmet en enkelt dag fik lov at mæske sig i donuts som følge af en vunden strid.

- Har du takket ja og er taget på dates?

- Jeg har da skrevet med nogle stykker, men hvis jeg ser, at de bor langt væk, så gider jeg ikke lægge for meget i det, for jeg orker ikke langdistance. Jeg har mødtes med nogle af dem, jeg har skrevet med, men det er aldrig blevet til noget seriøst.

- Det er svært at finde en pige i denne her periode, for uanset hvad så vil jeg tænke, om hun kun skriver med mig, fordi jeg har været med i 'Robinson'. Det vil altid ligge i baghovedet, forklarer Türker.

- Hvad har I så lavet på de dates, du har været på?

- Så har det været hygge, du ved, se en film eller vi har været ude og lave noget. Få en på opleveren.

Morten ude af 'Robinson': Ryggen gjorde pisse ondt

Türker understreger dog, at han stadig er 100 procent single. Direkte adspurgt om han slet ikke oplever negativ respons i forbindelse med sin deltagelse, lyder svaret.

- Nej ikke rigtigt. Der er kun tre-fire personer på 'Robinson Ekspeditionens' Facebook-side, som har været imod mig siden dag ét. Men der har de også svinet de andre udlændinge. Så det er den type. Det gider jeg ikke at bruge tid på. Jeg har ikke fået svinere i min egen indbakke, lyder det fra Türker.

Hvordan det kommer til at gå ham i programmets resterende to afsnit kan ses om mandagen på TV3 og Viaplay.