Annonce:
Annonce:

’Robinson’-Mathias blev slagtet: Det handlede ikke om snyd

At veteranerne skulle knuses handlede ikke om den famøse fisk, understreger Mathias Lynge

Mathias kæmper for at holde rebet, og det bliver hårdere og hårdere. Foto: TV3
Mathias kæmper for at holde rebet, og det bliver hårdere og hårdere. Foto: TV3
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

I sidste uge var ’Robinson’-deltageren Mathias Lynge i skudlinjen, fordi han sammen med Michael Backer og Andreas Jensen brød reglerne og skaffede sig en forbudt fisk.

I aftenens afsnit kunne man så se, hvad der lignede en regulær strafaktion, da de tre hold skulle i aktion mod hinanden. De unge og de gamle rottede sig sammen mod veteranerne i en dyst, hvor det handlede om at kaste kokosnødder i hinandens net, der skulle holdes over jorden af en deltager.

For hver kokosnød blev opgaven naturligvis tungere og tungere.

Efter snyd i 'Robinson': - Der er virkelig kø ved håndvasken

Hos veteranerne fik bomstærke Mathias Lynge opgaven, men med to hold, der udelukkende gik efter at knuse det unge vaskebræt, havde han reelt ikke en chance, og som seer krævede det et hjerte af sten ikke at få en smule ondt af manden.

Annonce:

Men da Ekstra Bladet spørger ham til afstraffelsen fra de andre hold, afviser han, at det handlede om den snyd, man var vidne til i sidste uge.

- Det var en kappestrid, hvor to hold kunne hjælpe hinanden til at få det tredje ud først. Det er klart, at de unge og gamle går efter os. Det har intet med den fisk at gøre, siger Mathias Lynge, der fortsætter.

- Det handlede om, at de har haft et sammenhold fra starten af. Snyd eller ej, jeg var blevet slagtet først. Jeg ville faktisk været blevet overrasket, hvis det ikke var tilfældet. De vil som udgangspunkt altid støtte hinanden, indtil vi er væk. Men det er jeg fløjtende ligeglad med. Jeg kæmper til mine arme falder af. Det gør jeg altid.

- Var du virkelig fløjtende ligeglad. De fleste ville da blive voldsomt frustrerede?

Annonce:

- Det kommer jo ikke som en overraskelse, så derfor har man forberedt sig på det. Det var det samme sidste sæson med Hold Nord og Hold Syd mod det ’nye’ Hold Øst. De unge og gamle har rejst sammen derned og dannet nogle bånd. Vi havde kun snakket med folk hos veteranerne, siger han.

Holdkammerat om 'Robinson'-snyd: Vidste de løj

Umiddelbart går det da også udmærket for veteranerne i ekspeditionen. Trods den tabte dyst undgik de ø-rådet, hvor det blev det unge holds deltager Emma, der måtte tage billetten hjem.

I den ugentlige dødskamp, hvor taberen skal forlade programmet, sendte veteranerne Tina afsted. Men det var ikke med Mathias og Backers gode vilje.

- I dødskampene skal man kæmpe individuelt. Det gør jeg med glæde, jeg tror 110 procent på mig selv. Hvem siger nej til en kamp? Jeg vil hellere i kamp end fise husleje af på øen.

- Backer og jeg måtte give Tina dødskampen, da hun havde medhold fra de resterende på holdet. Det var også fint, da hun er mega sej. Men vi ville selv gøre alt for at komme afsted, understreger han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: