Annonce:
Annonce:

'Robinson'-Ralf undrer sig: - Produktionen udstiller mig

Spoiler-alarm: Denne artikel afslører detaljer fra aftenens afsnit af 'Robinson Ekspeditionen'

For første gang i ekspeditionen ser man en knap så 'likable' side af Ralf, men han synes, at det er en forkert og for hårdt klippet fremstilling fra produktionen. Foto: NENT Group Danmark
For første gang i ekspeditionen ser man en knap så 'likable' side af Ralf, men han synes, at det er en forkert og for hårdt klippet fremstilling fra produktionen. Foto: NENT Group Danmark
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Stemningen har længe været nogenlunde god deltagerne imellem, men i aftenens afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' eskalerer skænderierne. 

Helt præcis handler det om, at de seks tilbageværende deltagere skal finde ud af, hvem der skal i dødskamp.

Gruppen beslutter at stemme om det på demokratisk vis under en samtale ved bålet på stranden, men Amanda Sascha og Jesper, der står alene i alliance, ved udmærket godt, at det på forhånd er aftalt og helt givet, at det er de to, der skal tage tjansen.

Det får Amanda Sascha op i det røde felt, og hun ender med at kalde de øvrige modstandere for 'en børnehave'.

Artiklen fortsætter under videoen ...

Mundhuggeri ved bålet
Det kommer derfor til et overraskende mundhuggeri, og ellers normalt så rolige Ralf bliver i aftenens afsnit pludselig fremstillet som meget hård i retorikken, ucharmerende og kold.

Annonce:

Han fortæller dog til Ekstra Bladet, at det hele er klippet til noget, det ikke rigtigt var.

- At se det selv var nærmest en mavepuster. Hold da op. Det er nærmest, som hvis man har et skænderi med en kollega, og alle andre kun får DIN reaktion at se, mens den anden kollega bare sidder og ser ked ud af det. Det var den oplevelse, jeg sad med, da jeg så programmet, lyder det fra Ralf, som fortsætter:

- Det er fremstillet meget ensidigt, og man har taget nogle hårde punchlines fra mig med, som de lige klipper sammen og 'bum' - så ligner jeg det mest usympatiske menneske. Jeg kan seriøst ikke genkende mig selv. Man klipper også nogle af mine kommentarer ind på kryds og tværs på steder, hvor de ikke hører til i samtalen. De må fremstille mig, som de har lyst til, men det er første gang, jeg er sådan 'eeej okay - der gik I måske under bæltestedet for at udstille mig'.

Annonce:

En hel bog på én side
Han fortæller videre, at skænderierne og diskussionerne faktisk foregik over længere tid - ikke bare i løbet af ti minutter ved en enkelt samtale.

- Det er lidt, som om de forsøger at fortælle en hel bog på én side. Det er klippet hårdt. Jeg kan ikke rigtig genkende den samtale, vi har. Jeg synes ikke, man ser så meget fra Amanda Saschas side, som man ser fra os andre. Men alt i alt var det ikke særligt sjovt for mig at se på Viaplay, så jeg kan da godt forstå, hvis andre får en følelse af, at jeg er usympatisk, siger han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Amanda Sascha havde faktisk mest af alt lyst til at smutte hjem. Hun følte, at hun blev set ned på af de øvrige deltagere. Foto: NENT Group Danmark
Amanda Sascha havde faktisk mest af alt lyst til at smutte hjem. Hun følte, at hun blev set ned på af de øvrige deltagere. Foto: NENT Group Danmark

Det hele er korrekt
Amanda Sascha er dog langtfra enig i, at skænderi-seancen er klippet på en måde, der giver et forkert virkelighedsbillede.

- Det foregår over en hel dag, ja, men jeg føler ikke, at det er klippet meget hårdt sammen. Ralf er et fantastisk menneske, der er ikke noget dér, men det, der sker, og det, der bliver sagt, er korrekt nok.

Annonce:

- Jeg havde det ikke særligt rart, og jeg havde en megadårlig dag. Jeg syntes ikke, at det var spor sjovt. Og jeg føler, at alting var meget hårdt imod mig den dag. Faktisk så hårdt, at jeg ikke havde lyst til at være der mere. Jeg blev behandlet meget skidt, og det var ikke rart at være i.

Hos Nent Group Danmark, der ejer TV3, tager de kritikken med ophøjet ro.

'Vi er meget opmærksomme på at skildre situationerne nuanceret og lade alle parter komme til orde - især i diskussioner og konflikter, men vi arbejder med mange timers råklip, som skal klippes ned til et enkelt afsnit på 90 minutter, hvilket skal skildre essensen af dagenes hændelser. Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at Ralf og Martin ikke kan genkende sig selv i afsnittet, men vi mener ikke, at konflikten er skildret forkert', lyder det fra NENT’s programdirektør Kenneth Kristensen.

Om deltagerne får talt ud, kan du se på Viaplay, eller når afsnit 12 løber over skærmen på TV3 mandag aften kl. 20.

Annonce:

Hvis du vil vide meget mere om, hvordan det i virkeligheden foregår, når Robinson optages, kan du med fordel læse videre her, hvor du kan se, hvordan seerne bliver 'snydt', og hvem der blev skadet for livet.

Robinson Ekspeditionen 2021: Ralf Christensen er gift med Lisbeth Østergaard, men mener ikke, at det har givet en fordel.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Vi har et samfund, hvor systemet er blevet vigtigere end borgeren

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: