Annonce:
Annonce:

'Robinson'-vært stiller ultimatum til TV3

Hvis man fremover vil have flere veteraner i ekspeditionen, så bliver det uden Jakob Kjeldbjerg som vært

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Her til aften kunne tv-seerne følge, hvordan de tidligere ’Robinson’-stjerner Mathias Lynge og Michael Backer blev smidt ud af programmet i vanære efter to gange at være blevet taget i at snyde sig til mad.

Det så du ikke på tv: ’Robinson’-snyderne var på vildt eventyr

Sagen er en torn i øjet på Jakob Kjeldbjerg, der føler, at der er blevet pisset på det program, han elsker så højt, og konsekvensen er klar. Der kommer formentlig aldrig veteraner med i Danmarks mest populære realityprogram igen.

Annonce:

- Jeg ved, at der sidder en masse tidligere deltagere derude, som gerne vil prøve igen. Til dem vil jeg sige, at når jeg nu fortæller, at I ligeså godt kan lade være med at søge, så kan I sende en venlig tanke til Backer og Mathias. Det er takket være dem, at der aldrig nogensinde kommer en tidligere deltager med i ’Robinson Ekspeditionen’ igen, så længe jeg er ekspeditionsleder, siger Jakob Kjeldbjerg.

Kjeldbjerg om ’Robinson’-snydere: De har mistet jordforbindelsen

Han erkender dog, at det ikke er hans kald alene, men han ved, hvad han vil stå model til, og han er klar til at tage konsekvensen.

- Når jeg siger sådan, er det for egen regning. Det kan være, at produktionen og TV3 mener, at der er nogle gamle deltagere, der skal med, men så skal de vælge en ny ekspeditionsleder i samme ombæring, slår han fast.

(Se Backer og Mathias blive afsløret i videoen herunder)

Årets skandale, hvor de to tidligere ikoner to gange brød reglerne og skaffede sig mad på ulovlig vis i nærliggende landsbyer, er formentlig den største skandale i programmets historie, da deltagerne i den grad har brudt rammerne, der opstilles.

Annonce:

Reglerne er ellers simple. Man har et par hundrede meter strand og et lille område af junglen, som man må bevæge sig på. Den regel brød Mathias Lynge, Andreas Jensen og Michael Backer, da de sneg sig om på den anden side af øen og fandt en fiskerlandsby. Siden gentog Mathias og Backer snyderiet og blev smidt ud.

- Det, de har lavet over for seerne og de andre deltagere, det er så groft, at den risiko vil jeg simpelthen ikke være med til at tage igen. Jeg siger det med respekt over for Tammaro, Ditte og Tina, som ikke snød og svindlede. Men jeg er nødt til at trække en streg i sandet. Det her vil jeg simpelthen ikke være med til. Jeg vil ikke have det, siger Jakob Kjeldbjerg.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: