Rolf er ringe: Derfor går det galt i 'Vild med dans'

Cykelrytteren har døjet med en tyngende nervøsitet, der har gjort det sværere for ham at udfolde sig

Rolf er ringe: Derfor går det galt i 'Vild med dans'

Rolf Sørensen fastslår, at han ikke kan leve med være sidst. Video: Christian Ørtoft

Rolf Sørensen har fra begyndelsen kæmpet med at få de høje karakterer i 'Vild med dans'.

Efter en opløftende dans for lidt mere end en uge siden, hvor den 53-årige cykelrytter kom foran både Emmelie de Forest og Lars Christiansen, røg han ned i bunden af karakterskalaen igen i fredags.

Efter utroskab: Dak tager ny fyr med til dans

Hans slowfox modtog den spinkle karakter 10, der var aftenens laveste, mens topscoreren, Molly Egelind, kunne bryste sig af en fornem 31'er.

Stadig nervøs
Dansen kommer tilsyneladende ikke helt så nemt til Rolf Sørensen, som den måske gør til andre nydansere, men dertil døjer han også med en nervøsitet, der tynger.

- Den hænger der. Det er sådan: 'En fredag, ja, en anden fredag, lidt bedre'. Og i dag var den svær, siger Rolf Sørensen.

Trods frække kneb: Ude af 'Vild med dans'

Selvom Rolf Sørensen får lave karakterer igen og igen, klarer han skærene, hvilket naturligt glæder den tidligere cykelrytter.

- Det er godt. Det er skide godt, men man bliver nødt til at gøre det bedre Jeg kan ikke leve med at være sidst, siger han.

Se klippet ovenfor, hvor Rolf Sørensen og Karina Frimodt, der er hans dansepartner, fortæller, hvorfor de tror, at de går en højere karakter i møde næste fredag.