Annonce:
Annonce:

Sådan har du ALDRIG oplevet stjernen før

Keanu Reeves har en fremtrædende rolle i nyt computerspil

Denne netop offentliggjorte trailer går helt tæt på Johnny Silverhand (spillet af Keanu Revees) i 'Cyberpunk 2077.' Video: CD Project Red
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Matrix-stjernen Keanu Reeves har en af hovedrollerne i computerspillet 'Cyberpunk 2077,' der rammer konsol og pc i december.

Han spiller Johnny Silverhand - en tidligere musiker og soldat, der nu har fået nok af at korrupte virksomheder har overtaget magten. I forbindelse med arbejdet har Keanu Reeves igen flirtet med motion capture.

- Jeg har arbejdet en del med motion capture - blandt andet i Matrix-filmene - så det var meget familiært.

- Kreativt var det meget det samme, hvor vi startede med at lave et bibliotek af bevægelser og værktøjskassen, som animatorerne kunne bruge i deres arbejde med karaktererne, siger Keanu Reeves i et interview produceret af holdet bag 'Cyberpunk 2077.'

Han arbejdede også med indspilningen af Johnny Silverhands stemme. Og for det meste skulle dialogerne optages tre gange, da spilleren ofte kan vælge, hvordan Silverhand skal reagere.

Annonce:

- Johnny er enten en nar, eller han er glad, eller han prøver at være overbevisende. Så det har været sjovt. Det var det, jeg var interesseret i. At spille forskellige udgaver af den samme person, siger Keanu Reeves.

Keanu Reeves under indspilningen af Johnny Silverhands stemme. Skærmbillede fra video
Keanu Reeves under indspilningen af Johnny Silverhands stemme. Skærmbillede fra video

Mads Mikkelsen afviser massive rygter

Reeves beskriver Johnny Silverhand som en passioneret, men også naiv person fuld af energi, sort humor, meget livserfaring og stadig med masser af lyst til at leve. Johnny Silverhand vil ændre verden og kæmper med næb og klør mod de onde selskaber.

- Det, som CD Projekt Red (spillets udvikler, red.) har fortalt mig, er, at spillet har meget frihed. Du kan vælge mange forskellige stier i løbet af spillet. Men ikke kun hvad angår missioner - også personligt. Hvordan vil du spille karakteren? Du kan vælge action, mysterier eller løse problemer på forskellige måder.

- Og lige meget hvor du går hen, er der så meget detaljerigdom, så mange forskellige interessante og sjove ting, du kan udforske nærmere.

Johnny Silverhand som forsanger og guitarist i sit band, Samurai. Skærmbillede fra video
Johnny Silverhand som forsanger og guitarist i sit band, Samurai. Skærmbillede fra video

Storspil bliver til Netflix-serie

Annonce:

Du kan se hele interviewet med Keanu Reeves på Youtube. Og se Reeves som Silverhand i videoen øverst her på siden.

'Cyberpunk 2077' foregår i den futuristiske og neonbelyste storby Night City, hvor du som en lovløs lejemorder forsøger skaffe et implantat, der kan gøre dig udødelig. Og Johnny Silverhand vil i meget af spillet være din guide til Night City.

'Cyberpunk 2077' ankommer til Playstation, Xbox, pc og Stadia 10. december.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: