Sandheden om 'Landmand søger kærlighed': Derfor trak Hehla sig fra programmet

Hehla Bernickow datede Jack i programmet 'Landmand søger kærlighed', men nu fortæller hun, hvorfor hun i virkeligheden endte med at forlade gården

Hehla blev en af de tre kvinder, som Jack valgte skulle flytte ind på gården. Men hun blev der ikke længe. Foto: Anders Brohus/TV2
Hehla blev en af de tre kvinder, som Jack valgte skulle flytte ind på gården. Men hun blev der ikke længe. Foto: Anders Brohus/TV2
Følg Underholdning
Følg Film og tv

I tirsdags sluttede endnu en omgang af TV2-programmet ’Landmand søger kærlighed’, og desværre var der ingen af årets landmænd, der havde held med at finde en kæreste.

Da tre kvinder skulle blive til to os den 55-årige landmand Jack, valgte den ene af kvinderne, Hehla, at trække sig. I afsnittet kom det frem, at Hehla og Jack blev enige om, at de nok ville hver sin vej i livet, og at der derfor ikke var nogen grund til at fortsætte.

Hehla var ikke klar til at opgive sin drøm for at gå hele vejen med Jack. Foto: Anders Brohus/TV2
Hehla var ikke klar til at opgive sin drøm for at gå hele vejen med Jack. Foto: Anders Brohus/TV2
 

Men det er ikke hele historien, og Hehla står nu frem og fortæller, hvorfor hun i virkeligheden forlod Jack.

- Mine hunde var dealbreakeren for Jack og mig. Jeg har et stort ønske for min fremtid om at gøre mere ud af det med hundene. Eksempelvis at lave et hunde-hotel. Et sted, hvor man kan have sin hund i dagpleje eller i en pasningsordning i 14 dage. Et luksus-ord for pensionat. Men jeg ønsker ikke at gøre det alene, og jeg kan heller ikke, så jeg vil gerne have en partner, jeg kan samarbejde med. Og det var Jack slet ikke med på, forklarer Hehla til Ekstra Bladet.

- Desuden kunne Jack heller ikke på daværende tidspunkt lige se, at mine store hunde skulle være en del af gårdlivet. Jeg ved jo en masse om, hvordan de er, men det ved han ikke. Så det var ligesom de ting, der gjorde det, og dealbreakeren var gensidig. Ikke, at han ikke ville have hundene boende på gården, men han kunne bare ikke lige se det hele for sig. Så han kunne ikke lige på det tidspunkt hoppe med på min ide, for Jack ønskede jo også at drosle ned med gården, mens jeg ønskede at bruge tid på et projekt, fortsætter hun.

Nyt twist i ’Landmand søger kærlighed’

Min bedre halvdel
Når Hehla i fremtiden skal finde kærligheden, er hun ikke i tvivl om, hvad hun går efter.

- Hundene er jo min bedre halvdel, som det er nu. Så en ny partner skal være en, som hundrede procent forstår, hvordan mine hunde er og accepterer det. Ikke at Jack bare sagde nej, men han havde ikke overskud til, at der skulle ske en hel masse på hunde-fronten. En partner skal ville have hele pakken af mig, og det omfatter også, at han forstår, hvordan man arbejder med hunde. For jeg er meget passioneret omkring det, og der var Jack nok lidt mere tvivlende i forhold til at have hund. Så det blev afgørende, at hunde fyldte meget for mig og knap så meget for ham.

Hehla er langtfra den eneste, der oplever, at hundene kan være en dealbreaker i forholdet. Dette sættes der fokus på til hunde-arrangementet, ’Alt til hund og ejer’ og ’DogDays’ i FrederiksborgCenteret i Hillerød 16. og 17. november, hvor Hehla også kommer til at deltage.

- Det er jo noget, man ser tit, at hunden får en stor afgørende rolle, når man er single og møder en ny. Hundene er jo dybt forankret i en, og man har ikke lyst til at gå på kompromis med dem, lyder det fra Hehla.

Kæmpe fiasko efter ’Landmand søger kærlighed’

Jack leder stadigvæk efter kærligheden. Foto: Anders Brohus/ TV2.
Jack leder stadigvæk efter kærligheden. Foto: Anders Brohus/ TV2.
 

Jack: "Ikke en dealbreaker for mig"
Selvom Jack og Hehla virkede meget enige i ’Landmand søger kærlighed’-afsnittet, deler Jack ikke helt samme holdning som Hehla i forhold til, at hendes hunde var en dealbreaker for deres forhold.

- Jeg synes egentlig ikke, at hundene var en dealbreaker. Jeg ser ikke rigtig nogen forhindring i, at Hehla går meget op i sine hunde, og jeg ser heller ikke noget problem i, at de kunne være flyttet ind på gården. De kunne sagtens have boet der. Jeg har selv haft mange hunde tidligere, fortæller han til Ekstra Bladet og forklarer:

- Under optagelserne kendte vi jo ikke hinanden særlig godt, og vi skulle tage stilling til tingene med det samme, så lige der, da det blev filmet, var det måske lidt overvældende med hunde-hotellet, da jeg jo har gården. Men her bagefter tænker jeg, at man sagtens kunne have fundet en løsning. Så landet er jo åbent for alt, synes jeg.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind