Sanne afslører sandheden bag Olivers exit

Den unge deltager ønskede ikke at være en del af programmet mere. Det var ikke sjovt længere

Se hele interviewet med Sanne Salomonsen. Video: Christian Ørtoft

Den unge deltager Oliver røg fredag aften ud af 'X Factor'.

15-årige Oliver er færdig i 'X Factor'. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio Lettet Oliver efter X Factor-exit: Det var for voldsomt

Men det var ikke noget, der kunne tage modet fra hans mentor, Sanne Salomonsen. Hun afslørede nemlig efter programmet, at 15-årige Oliver slet ikke ønskede at være en del af 'X Factor' længere.

- Det er ikke nogen rar fornemmelse, men jeg synes ved Gud også, man skal være realistisk. Da jeg kom op til Oliver på scenen, sagde han til mig; 'jeg synes ikke, det er sjovt det her, jeg har det ikke godt med det. Det er ikke den måde, jeg vil ind i musikken'. Og det respekterer jeg ham vildt meget for, fortalte Sanne Salomonsen.

Oliver brød sammen på scenen fredag aften og ønskede ikke at være en del af programmet længere. Foto: Mogens Flindt
Oliver brød sammen på scenen fredag aften og ønskede ikke at være en del af programmet længere. Foto: Mogens Flindt

Hun sendte samtidig en tak til Remee, som sendte Oliver ud af programmet og lod ægteparret Anne Mette og Tomas blive.

- Jeg synes, Remee er en klog mand. Der er enormt mange journalister, som godt vil have, jeg skal være sur på Remee, men jeg er nødt til at sige, at han er klog. Han så, at Oliver faktisk ikke havde det godt. Han så, at Oliver var for ung.

Oliver er færdig i 'X Factor'. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio Røg ud i tårer: Det bliver tortur hvis du går videre

Se hele interviewet i videoen hvor Sanne Salomonsen også afslører, om hun fortryder, at hun tog Oliver med i programmet.

Se interviewet, hvor Oliver lige er blevet stemt ud

 

106 kommentarer
Vis kommentarer