Sanne jubler: Du gjorde det min skat

Favoritten fik masser af ros. Og lidt kritik da hun indtog scenen i 'X Factor'

Vita fortæller om rollen som favorit

Vita Nikoline Jensen er storfavoritten i årets 'X Factor', og den favoritværdighed levede hun op til, da hun fredag aften gik på scenen i programmet med sangen Effortless af Sabina Ddumba.

- Det var skide sjovt, fortalte hun efterfølgende fra scenen.

Film, tv & radio Hvad sker der for jakken? Er det kopper, robotter, katte eller fisk?

Programmet er netop nu i gang, og der er masser af roser. Thomas Blachman har allerede slået fast, at man vil holde igen med den hårde kritik, da dagens åbning er en festdag.

- Du er til stede til sidst. Det kompenserede for en manglende dynamik i arrangementet. Man savnede den lille finesse. Men det er noget, I har tid til at rode med. Det var første gang, og du vil få mange flere gange på scenen og få større følelse og akkuratesse, lød det fra Thomas Blachman.

Han var den mest kritiske af de tre dommere.

- Jeg synes, du ser blændende godt ud. Du ligner en superstjerne. Ligesom første gang vi så dig, lød det fra Remee, der havde et enkelt men eller to.

- Selvfølgelig er du påvirket af nerver, men jeg synes, du gør det rigtig fint. Men fremover vil jeg gerne se, at I kommer ind til kernen. Til den singer-songwriter, som vi husker dig for. En dejligt positiv start.

Vita på scenen fredag aften. Foto: Mogens FLindt.
Vita på scenen fredag aften. Foto: Mogens FLindt.

Sanne Salomonsen lyder allerede til at blive den dommer, der er nemmest at begejstre. Hun har undervejs i aftenens program rost samtlige deltagere. Og da hun er mentor for Vita, er hun naturligvis heller ingen undtagelse.

- Du gjorde det, du sang så godt min skat. Du overraskede mig. Hvor er det godt gået, roste Sanne Salomonsen.

Se klippet, og find ud af, hvem bookmakerne har som favoritter.

4 kommentarer
Vis kommentarer