Sanne Salomonsen: Jeg kan mærke det gør ondt

For Sanne Salomonsen var første liveshow en prøvelse, da hun var tæt på at miste en deltager

Foto: Mogens Flindt
Foto: Mogens Flindt

Følelserne var helt uden på tøjet for både den unge sanger Oliver og hans mentor Sanne Salomonsen, da det stod klart, at talentet ville få en uge mere i "X Factor".

Oliver var ellers i farezonen, men blev reddet af dommer Thomas Blachman, der valgte at ofre den 27-årige stewardesse Anja Nynne i stedet.

Turen i farezonen var en forfærdelig oplevelse for Oliver.

- Det var virkelig ikke sjovt, og slet ikke at skulle stå der over for Anja, for hun er virkelig dejlig og virkelig sød. Hun er en rigtig god veninde, sagde han, mens tårerne piblede frem.

- Jeg er en følsom person, så det rører mig rigtig meget, forklarede han efter showet.

Også hans mentor, Sanne Salomonsen, har kunnet mærke, hvordan følelserne er vældet op i hende.

- Det er klart, at det gør ondt at sige farvel til hinanden. Vi er alle sammen klædt på til, at det er det, der skal ske. Men selv jeg, der er så hærdet, kan mærke, det gør ondt.

- Sagen er, at Danmark er Danmark, og smag og behag er forskellig. Jeg er meget stolt af Oliver, for det er svært, når man ikke har rutine i branchen, at blive kastet ud i det på den måde, forklarede hun.

Da det undervejs i udstemningen gik op for hende, at hun ville stå med en deltager i farezonen, prøvede hun derfor at lade være med at vise, hvor svært hun syntes, det var.

- Der er så mange tanker, og man prøver at lade, som om man ikke har dem. Men der er mange følelser. Vi har jo lært hinanden godt at kende, og derfor kunne jeg også mærke, hvad der skete inde i Oliver, og det gjorde ondt på mig.

- Jeg var nødt til at være den stærke støtte, der sad og prøvede at sende energi op til ham. Gudskelov fik han lov at blive, sagde hun.

Næste fredag skal endnu en deltager forlade showet.

14 kommentarer
Vis kommentarer