Sara Bro stopper på fredag: Det skal hun lave

DR-værten sender radio for sidste gang på fredag

Sara Bro får sit eget show på DR2. Foto: DR
Sara Bro får sit eget show på DR2. Foto: DR

Når rådhusklokkerne ringer 2019 ind, tager Sara Bro ikke kun hul på et nyt år. Hun tager også hul på et nyt kapitel i sin karriere.

DR-værten får sit helt eget show på DR2, skriver hun på sin Instagram-profil.

'Jeg har fået mit eget TV show på DR2 i 2019, så på fredag sender jeg for sidste gang på P3. Håber du lytter med kl. 9-12', skriver hun.

Hvad det præcis er for et show, som Bro skal stå i spidsen for, er DR ikke klar til at melde ud, lyder det fra DR Presse, der dog bekræfter, at der er et nyt program i støbeskeen.

Sara Bro var i en årrække vært på 'Go morgen P3' sammen med Tue Blædel og Tony Scott, men i forsommeren måtte hun trække stikket fra morgentjansen.

Den populære vært har på grund af forstadier til brystkræft fået fjernet begge bryster, og gennem en række operationer har hun fået  genskabt barmen. Det er ikke helbredsmæssigt foreneligt med at stå så tidligt op om morgenen, som det kræver at lave morgenradio, mente hendes læge. Derfor sagde Sara Bro stop.

Kræftoperationer stopper populær DR-vært

Det satte gang i mindre lavine. Både Tue Blædel og Tony Scott blev også fjernet fra morgenfladen. Siden blev Tony Scott ramt af den sparerunde, DR var igennem i efterået.

- Jeg er selvfølgelig ked af det. Det var ikke lige det, jeg havde gået og drømt om. Jeg er ikke rystet over meldingen, men det var ikke lige den slutning på P3, som jeg havde håbet på, sagde Tony Scott til Ekstra Bladet i oktober.

Kendt DR-vært fyret: - Jeg er selvfølgelig ked af det

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Sara Bro til hendes nye show.