Annonce:
Annonce:

Scorer stor 'Star Wars'-rolle

Lars Mikkelsen kan inden længe opleves i 'Star Wars'-universet

Privat er Lars Mikkelsen gift med Anette Støvelbæk. Foto: Tariq Mikkel Khan
Privat er Lars Mikkelsen gift med Anette Støvelbæk. Foto: Tariq Mikkel Khan
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Den kommende Disney+-serie 'Ahsoka' bliver med et kendt dansk ansigt på rollelisten.

Lars Mikkelsen har nemlig scoret en rolle i serien, der er en del af 'Star Wars'-universet som en spinoff til serien 'The Mandalorian'. Det skriver flere medier - heriblandt Variety.

Afsløringen af den danske skuespillers rolle kom ifølge medierne i forbindelse med en større 'Star Wars'-fanmesse i London, hvor Lucasfilm annoncerede, at Lars Mikkelsen indtager rollen som storadmiral Thrawn, ligesom danskeren efterfølgende dukkede op på scenen med resten af 'Ahsoka'-castet.

Rollen er ikke helt fremmed for Lars Mikkelsen, der tidligere har lagt stemme til karakteren i animationsserien 'Star Wars: Rebels'.

Storadmiral Thrawn blev første gang en del af 'Star Wars'-universet i 90'erne, da forfatteren Timothy Zahn skrev ham ind i en række bøger, der dækkede begivenhederne i kølvandet på 1983-filmen 'Return of the Jedi'.

Annonce:

Rosario Dawson indtager hovedrollen som Ahsoka Tano - en rolle, hun også indtog, da karakteren blev introduceret i anden sæson af 'The Mandelorian'.

Rollen er langt fra Lars Mikkelsens første internationale rolle. Det udenlandske publikum har tidligere kunnet opleve ham i tv-serier som 'House of Cards', 'The Witcher' og 'Sherlock', ligesom han også har haft roller i et hav af danske film og tv-serier.

Her kan blandt andre nævnes 'Rejseholdet', 'Nikolaj og Julie', 'Krøniken', 'Badehotellet', 'Forbrydelsen', 'Den som dræber' og mange, mange flere, ligesom han også var vært og fortæller i DR-serien 'Historien om Danmark'.

'Ahsoka' forventes at få premiere til august.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:

... Se billederne

Annonce:
Annonce: