Scorer stor tjans

Duoen står i spidsen for uddelingen af Tvprisen 2021, som i år livestreames grundet coronapandemien

Nyhedsvært Cecilie Beck skal være vært på uddelingen af Tvprisen 2021 sammen med Jakob Riising. (Arkivfoto) Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Nyhedsvært Cecilie Beck skal være vært på uddelingen af Tvprisen 2021 sammen med Jakob Riising. (Arkivfoto) Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Tv-branchen hylder og hædrer sig selv ved uddelingen af Tvprisen, som i år afholdes under coronavenlige forhold og streames fra Langelinie Pavillonen i København.

Værterne for det virtuelle show er også fundet - det bliver nemlig underholdningsværten Jacob Riising og nyhedsværten Cecilie Beck.

I alt skal der uddeles 25 priser - blandt andet til årets vært inden for fakta og til årets underholdningsvært.

I førstnævnte kategori er Cecilie Beck selv blandt de nominerede.

Det øvrige felt består af tv-lægen Peter Qvortrup Geisling for 'Lægens bord', Henrik Qvortrup for TV3-crimeudsendelsen 'Seriemordene på Østerbro' og Peter Ingemann for 'Ingemann og besættelsen'.

Derudover er Mette Frisk nomineret for 'Forsvundne arvinger', Ane Høgsberg for 'Alle hader feminister', Mikael Bertelsen for 'Det sidste ord - Bent Fabricius-Bjerre', Jens Langhorn for 'Pengejægerne' samt Signe Vadgaard for dækningen af Premier League.

Årets underholdningsvært skal findes mellem Camilla Ottesen for 'Fangerne på fortet', Lene Beier for 'Landmand søger kærlighed', Mark le Fêvre for 'Stormester' og Phillip Faber for 'Fællessang - hver for sig', 'Den klassiske musikquiz' og 'Morgensang'.

Også Felix Smith er med i opløbet om titlen som årets underholdningsvært for 'Top Gear Danmark' side om side med Jonatan Spang for 'Tæt på sandheden', Sarah Grünewald for 'Værtens bedste brætspil' samt Sofie Linde for 'X Factor' og for Zulu Comedy Galla.

I de øvrige kategorier finder man blandt andet Bedste Nyhedshistorie, Bedste Dokumentar og Bedste Livsstilsprogram.

Tvprisen arrangeres af Producentforeningen, der er en brancheorganisation for producenter af film, tv og computerspil.

Tvprisen 2021 uddeles den 28. januar.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind