Se billedet: Legendarisk realityshow vender tilbage

Det er tidligere meldt ud, at ’Jersey Shore’ gør comeback med de samme deltagere. Nu begynder optagelserne

Stjernerne fra Jersey Shore tilbage i 2012. Foto: All Over Press
Stjernerne fra Jersey Shore tilbage i 2012. Foto: All Over Press

Et af de mest banebrydende realityshows på verdensplan vender snart tilbage.

Igennem seks sæsoner fra 2009 til 2012 fulgte fans af realitygenren Jennifer 'JWoww', Nicole 'Snooki', Mike 'The Situation' og de andre deltagere feste, drikke, score og skændes i det populære program 'Jersey Shore'.

Nyligt gifte Snooki vil giftes igen

Deltagerne blev globale stjerner og tjente millioner, men efter showet stoppede var der stille omkring de festglade mennesker, indtil det i november blev bekræftet, at realityprogrammet ville gøre comeback i 2018. Og nu er optagelserne gået i gang. Det afslører 'Snooki' på sin Instagram-profil.

'Jersey Shore' er sin type reality-tvs fader og har medført talrige spinoffs, hvor britiske 'Geordie Shore' nok må siges at have opnået større succes end den danske udgave 'Kongerne', som blev vist på Kanal 5.

Druk og hor
Konceptet i 'Jersey Shore' var ligeså enkelt, som det var dragende; tag en flok unge, attraktive mennesker, giv dem et sommerhus og lad dem drikke og hore sig igennem sommeren.

Snooki gav alkohol-mælk til sin baby

Toptrænede Mike 'The Situation' deltager også. Foto: All Over Press
Toptrænede Mike 'The Situation' deltager også. Foto: All Over Press

Blandt deltagerne var også Pauly D, der fik kvindehjerter til at smelte, og han har tidligere afsløret, at han er med ombord.

- I bad om det, og her er det. Vi vender tilbage med en ny sæson af 'Jersey Shore' i 2018, skrev Pauly D på Facebook i november og tilføjede:

- Med det originale cast.

Tv-kendis levede af en vindrue om dagen

Blev millionærer
Der har været gisninger om, hvorvidt Mike 'The Situation' ville kunne deltage, da han netop nu er centrum i en sag om skatteunddragelse. Men ifølge TMZ har han fået tilladelse til at stille op, da der først falder dom i sagen 25. april.

Fest og druk og graviditet

'Jersey Shore' har ikke kun skabt masser af positiv omtale. Kritikken har også haglet ned over deltagerne, der ofte har deltaget i slagsmål med kamerahold i ryggen. 'Jersey Shore' blev også kritiseret, da enkelte mente, at det portrætterede amerikanere med italienske rødder i et negativt lys.

Det ændrede dog ikke på, at seerne elskede festaberne, der mod slutningen angiveligt fik op til 10 millioner kroner per snude for at feste i 14 dage. Til sammenligning fik de danske pendanter i 'Kongerne' fra 5.000 kroner til 40.000 kroner for at feste 14 dage i Kolding.