Annonce:
Annonce:

Seerflugt fra TV 2

'Hvem holder masken?' taber nu seere efter to uger med høje seertal

I 'Hvem holder masken' skal et panel af fire kendte gætte, hvilke kendte danskere der gemmer sig bag masken. Foto: Nicolas Tobias Folsgaard/TV 2
I 'Hvem holder masken' skal et panel af fire kendte gætte, hvilke kendte danskere der gemmer sig bag masken. Foto: Nicolas Tobias Folsgaard/TV 2
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

TV 2's nye underholdningssatsning 'Hvem holder masken?' kom godt fra start, da det havde premiere på kanalen 6. november i uge 44.

Her så 656.000 med live på TV 2 og på TV 2 Play.

Den succesfulde premiere skabte da også glæde hos TV 2, der blandt andet efterfølgende fortalte til Ekstra Bladet, at premieren var gået 'over al forventning'.

Siden da er det dog gået ned ad bakke for programmet, der i uge 45 og 46 har tabt et markant antal seere.

I uge 45 så 564.000 med live, mens programmet i uge 46 røg helt ned på 489.000 seere og dermed landede på en tiendeplads på listen over mest sete programmer i ugens løb fra en tredjeplads på premiereaftenen.

Samtidig er 'Hvem holder masken?' blevet overhalet af programmer som 'Jo færre jo bedre', filmen 'Pretty Woman' og programmet 'De forsvundne fædre'.

Den første kendte dansker, der lod masken falde, var sanger og skuespiller Jimmy Jørgensen. Foto:  Nicolas Tobias Folsgaard/TV 2
Den første kendte dansker, der lod masken falde, var sanger og skuespiller Jimmy Jørgensen. Foto: Nicolas Tobias Folsgaard/TV 2

TV 2: Godt tilfredse
På trods af seer-lussingen er TV 2 dog som altid begejstrede.

Annonce:

'Over en halv million seere følger maskerne hver uge på TV 2 og TV 2 PLAY, og programmet har siden premieren ligget på top ti over ugens mest sete programmer, så det er vi rigtig tilfredse med', skriver Thomas Richardt Strøbech, der er underholdningsredaktør hos TV 2, i en mail og fortsætter:

''Hvem holder masken?' ligner intet andet program, vi har herhjemme, og vi er forberedte på, at programmet ikke nødvendigvis er for alle - det er smag og behag, og til dem, som ikke er til maskerne, er der heldigvis rigtig meget andet god underholdning at finde på TV 2 PLAY', lyder det videre.

Ibi Støving er vært på programmet. Foto: Nicolas Tobias Folsgaard/TV 2
Ibi Støving er vært på programmet. Foto: Nicolas Tobias Folsgaard/TV 2

Meget naturligt
Tv-ekspert Keld Reinicke mener da også, at nedgangen i 'Hvem holder masken?' er helt forventelig.

- Det er ofte sådan, at folk tjekker det ud, når der kommer noget nyt, hvis det har været markedsført godt, og så finder det jo så sit naturlige leje bagefter, når folk har taget stilling til, om de kan lide det eller ej. Det er først omkring tredje program, at man kan have en idé om, hvor programmet vil ligge henne generelt, siger han til Ekstra Bladet og fortsætter:

Annonce:

- Selvom det er en markant nedgang, tænker jeg, at de tal på flow-tv umiddelbart er fine. Jeg tænker, at programmet umiddelbart er mest tiltænkt de unge seere, og de er sværere at få fat i end ældre seere, så hvis de formår at ramme 400.000 unge seere, kan man jo sige, at det fra TV 2's side er en succes, siger tv-eksperten.

Godt at prøve nyt

Keld Reinicke byder da også det nye tv-initiativ, der blandt andet har stor succes i USA, velkommen.

- Jeg synes i den grad, at det har noget japansk gameshow over sig. Det er så crazy, at det er sjovt, siger han og fortsætter:

- Nogle gange skal man lave noget underholdning, som er så underligt og tage chancer, og jeg synes, man skal give tv-stationer ros for, at de tør at kaste sig ud i det her ting og forsøger at genopfinde sig selv, siger han og tilføjer:

- Måske bliver det et hit, måske bliver det et flop - det ved man ikke, men man skal have point for at tage chancen. Ofte ser man jo, at de skøre idéer bliver de mest normale. Der var heller ikke nogen, der troede på, at det ville blive en succes at se kendte danse i bedste sendetid, men det er det jo også blevet med 'Vild med dans'.

Her kan du læse, hvad Ekstra Bladets kulturkommentator mener om 'Hvem holder masken?'.

Afstemning

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: