Annonce:
Annonce:

Seerne undrer sig: TV3 med stor indrømmelse

SPOILER-ALARM: Artiklen indeholder detaljer om mandagens afsnit af 'Robinson Ekspeditionen'

En ananas har i den grad sat spekulationerne i gang hos seerne af 'Robinson Ekspeditionen'. Foto: Nent Group Entertainment
En ananas har i den grad sat spekulationerne i gang hos seerne af 'Robinson Ekspeditionen'. Foto: Nent Group Entertainment
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

I mandagens afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' drager deltagerne Amanda Sascha og Ninos ud på eventyr på deres strand for at finde mad som så mange gange før.

Her har de nærmest mistet modet, da de stopper op, fordi de til deres store overraskelse får øje på en perfekt, moden ananas, som de bringer stolt med hjem til deres konkurrenter og kammerater i deres lejr.

At deltagerne pludselig finder en ananas midt i skoven er ikke gået ubemærket hen hjemme i stuerne, og her har flere da allerede spekuleret i, om det virkelig kan være rigtigt, at Amanda Sascha og Ninos var så heldige, eller om produktionen har placeret ananassen der med overlæg.

Over for Ekstra Bladet lægger Amanda Sascha ikke skjul på, at det nok ikke var helt tilfældigt, at de fandt den modne frugt.

Annonce:

- Ninos og jeg er de eneste, der er vågne på det her tidspunkt, og produktionen hiver så fat i os og foreslår, at vi går i skoven for at finde noget mad, siger Amanda Sascha og fortsætter:

- Det gider vi bare slet ikke, for vi har ingen energi. Det har været totalt uvejr om natten, så vi har ikke sovet hele natten, og vi har ledt overalt efter kokosnødder og mad i den skov, så vi ved, at der ikke er noget at komme efter.

Amanda Sascha og Ninos finder pludselig en ananas på deres tur. Foto: Nent Group Entertainment
Amanda Sascha og Ninos finder pludselig en ananas på deres tur. Foto: Nent Group Entertainment
 

Insisterer igen og igen
Produktionen gav dog tilsyneladende ikke op så let.

- Produktionen bliver ved med at insistere og siger, at de synes, det er en god idé, at vi går en tur, og at de er sikre på, at vi nok skal finde noget.

- Så vi ender jo modvilligt med at tage en kurv, og så går vi ud og leder efter kokosnødder, selvom vi mener, det er et håbløst projekt. Vi finder ingen, men pludselig ser vi så denne her ananas, der er lagt i en plante midt i det hele. Vi vidste ikke helt, hvordan vi skulle reagere, for vi vidste, at hvis den havde været der hele tiden, så havde vi fundet den for længst.

Annonce:

Ifølge Amanda Sascha var der derfor ikke nogen tvivl hos de to om, at den ananas ikke var kommet der ved et tilfælde.

- Vi går i den skov hver dag og skimmer hele jorden for kokos. Vi har været der så mange gange, og så ligger den pludselig der midt i det hele.

- Så det var tydeligt, at produktionen havde været søde at lægge den ud til os. De har sikkert syntes, at det var synd for os, fordi vi var blevet ramt af uvejr og skulle til at skifte lejr og var helt udmattede, og så har de tænkt, at vi måske lidt bedre kunne klare det, hvis vi fik et energiboost, og det var vi så glade for. Vi åd den hele - også skrællen. Det siger det hele, siger Amanda Sascha med et grin.

Sker ikke så tit

'Robinson'-deltageren fortæller, at det hænder, at produktionen giver dem mad, men at det er meget sjældent.

- Det sker ikke så tit. Jeg tror, at vi i det her tilfælde fik den, fordi de kunne mærke, at vi var helt færdige. Så de tog lige lidt ekstra hånd om os, for vi har ikke en ærlig chance på de øer. De er totalt rippet, fordi der også er andre lande, der filmer 'Robinson' der før os.

- Men vi sagde det ikke til de andre. Vi sagde bare, at vi havde fundet den derude. Men alle vidste godt, at det ikke var sådan. Det lignede jo en perfekt, moden ananas nede fra supermarkedet, og sådan en finder man ikke bare lige, griner hun.

Stor opmærksomhed
Ifølge Amanda Sascha har hun allerede fået en masse beskeder fra seere, der har undret sig over, hvor den ananas kom fra.

- Alle kommenterer den ananas, så jeg har valgt at døbe den 'den berømte ananas', griner hun og fortsætter:

Annonce:

- Der er rigtig mange, der har skrevet til mig og spurgt, om ananasen er placeret af produktionen, eller om vi virkelig fandt den selv, fordi de har siddet og diskuteret det derhjemme.

Hos Nent Group Danmark, der står bag 'Robinson Ekspeditionen', bekræfter de ligeledes, at de til tider griber ind og placerer mad til deltagerne, ligesom i tilfældet med ananassen.

'Selvom 'Robinson Ekspeditionen' handler om overlevelse, har vi et ansvar for deltagernes sikkerhed. Derfor vil der være situationer, hvor vi ser det nødvendigt at løfte deres madration for at tage vare på deres helbred og sikre, at de er i stand til at være med i ekspeditionen', skriver programdirektør Jesper Kynde i en mail til Ekstra Bladet.

Du kan se 'Robinson Ekspeditionen' hver mandag på Viaplay og TV3.

Få et unikt indblik i nogle af de ting, du ikke ser på skærmen i tv-ekspeditionen anno 2021, som var underlagt strenge restriktioner.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: