Sigmunds far: Det er ingen plan B

Hvis Sigmund Trondheim havde vundet 'X Factor' skulle det have banet vejen for hans fremtidige karriere

Sigmunds far: Det er ingen plan B

Hør Sigmund fortælle, hvordan han reagerede, da han røg ud.

Fredagens udsendelse af 'X Factor' bød på en afsked med Sigmund Trondheim efter seks aftener på scenen i DR Byen.

Nu afslører hans far Oddur Trondheim, at 'X Factor' var den unge deltagers plan A for at få en karriere i underholdningsbranchen, og at der ikke er en plan B.

- Præmien passede så godt til ham og til, at han skal tage et skridt videre. Den ville være fuldstændig perfekt til hans plan fremover. Der er faktisk ikke engang en plan B. 'X Factor' var hans plan A, forklarer han.

Sannes store nedtur

Vinderen af 'X Factor' scorer nemlig en tur til Los Angeles med privatundervisning af en koreograf, en visuel instruktør og en sangtræner, der blandt andet har arbejdet med Lady Gaga, Katy Perry og Ariana Grande.

- Han ved alt om de mennesker, der er ovre i Los Angeles, der er med i præmien. Han ved alt om, hvem danseinstruktørerne er, og han kender også til sangcoachen, fortæller Sigmunds far Oddur.

Sigmunds far giver en trøstende hånd på kinden. Foto: Mogens Flindt
Sigmunds far giver en trøstende hånd på kinden. Foto: Mogens Flindt

Sagde hun det forkerte?
For Oddur Trondheim kom det som et chok, da værten Sofie Linde råbte Jamie Talbots navn op, og det stod klart, at Sigmund måtte forlade konkurrencen.

- Jeg var temmelig sikker på, at han gik videre. Jeg troede simpelthen, at der var blevet sagt det forkerte, indrømmer Oddur Trondheim.

Især den lange ventetid fra Sofie Linde sagde ordene 'den sidste, som seerne har stemt videre til finalen i 'X Factor' 2018 er...' og til hun afslørede svaret,var hårdt.

- Det er skrækkeligt, det er det da. Det er forfærdeligt. Jeg tror ikke, at jeg trak vejret en eneste gang i den tid, der gik, før hun sagde det. Det er ikke bare spænding, det er nærmest lidelse, når man venter, siger Oddur Trondheim.

'X Factor'-stjerner svigter fan: - De kan rende mig i røven

Efter showet er han meget imponeret over sin søn.

- Jeg er overrasket over, hvor cool han har taget det. Han har været 100 procent tilstede hele vejen igennem, både når de trænede, og når han stod på scenen. Det har overrasket mig, hvor fokuseret, han har været, fortæller han.

Se videoen øverst i artiklen, hvor Sigmund fortæller, hvorfor han røg ud

Se vidoen nedenunder, hvor en glad Jamie fortæller om at gå videre til finalen

Sigmunds far: Det er ingen plan B