'Skatter' chokerer pigerne i knaldeprogrammet

'Gift ved første blik'-deltagerne Michael Sommer indtager villaen i de nye afsnit af 'Ex on the Beach'

Video: Dplay

Der er gensyn med Michael Sommer, når de nye afsnit af 'Ex on the Beach' løber over skærmen på Dplay og Kanal 4.

Ekstra Bladet har tidligere afsløret, at Michael Sommer - der blev kendt for de danske tv-seere som 'Skatter' i DR1-programmet 'Gift ved første blik' - ville medvirke i sæsonen, og nu rykker han altså ind i villaen.

Parret udnytter i den grad, at de har brudesuiten for sig selv. Foto: Dplay Film, tv & radio Tv-par: - Vi skal knalde til vi besvimer

Det går ikke helt stille for sig, og han formår at få pigerne til at blive chokerede over ham på stribe.

Og hvad er det så, der gør, at de er så chokerede over ham? Ja, han ønsker i bund og grund ikke at kysse eller snave med pigerne - men han vil dog gerne slikke dem på deres inderlår. Det er ifølge ham mindre intimt, men det kan de slet ikke forstå.

- Michael har en holdning til, at han ikke gider at kysse med nogen piger, fordi der ikke er følelser indblandet og tiltrækning - og jeg ved ikke hvad. Jeg fatter ikke en skid af, hvad han siger, lyder det fra Amanda, der ligesom de andre piger gør det klart, at hun er helt i chok.

Michael Sommer indtager 'Ex on the Beach'. Foto: Dplay
Michael Sommer indtager 'Ex on the Beach'. Foto: Dplay

- Jeg ville nok heller ikke slikke en eller andens skamlæber på gulvet. Det havde jeg heller ikke gjort, får han lige slået fast over for pigerne.

Sofie Linde fortæller i et nyt opslag ærligt om, hvordan hun har det med coronavirus i øjeblikket. Foto: Jonas Olufson Danske kendte Rasende Sofie Linde: 'Det her er vanvittigt'

Du kan se hele klippet i videoen over artiklen, mens du kan se 'Ex on the Beach' på Dplay.

41 kommentarer
Vis kommentarer