Skraber bunden i 'Vild med dans': Reddet af TV2's særregel

TV2 holdt hånden under Rolf Sørensen i fredagens udsendelse, der er dedikeret til kræftbekæmpelse

Skraber bunden i 'Vild med dans': Reddet af TV2's særregel

Sidste fredag gik Rolf Sørensen på sensationel vis videre, selvom han var plaget af en fibersprængning, måtte støtte sig til et bord og dansede med stok. Hør hvad han sagde efter programmet her. Video: Christian Ørtoft.

Var det ikke for TV2's Knæk Cancer-kampagne, havde det set sort ud for Rolf Sørensen i 'Vild med dans'.

Gamle Scene, husorkesteret og det talstærke publikum levede op til forventningerne i Det Kongelige Teater i København i aftes, men det gjorde Rolf Sørensens dans ikke helt.

'Vild med dans'-stjerne afslører: Her er min nye kæreste

Den tidligere cykelrytter vaklede igen i aftes og havde kurs ud af programmet, efter han fik aftenens laveste karakter på 13 i den individuelle dans.

Øvelse på tv
TV2's kræftkampagne sikrede dog, at ingen røg ud af programmet denne fredag, ligesom man så det i dette års første udsendelse, der også var ren og skær øvelse i bedste sendetid.

Uge 8: Her er dommernes karakterer

  • Esben Dalgaard og Mille Funk: 29
  • Signe Lindkvist og Thomas Evers Poulsen: 22
  • Molly Blixt Egelind og Mads Vad: 34
  • Rolf Sørensen og Karina Frimodt: 13
  • Simon Stenspil og Asta Björk: 25
  • Lucy Love og Michael Olesen: 18

Hele aftenen var præget af de gode intentioner, og der er i skrivende stund samlet mere end ti millioner kroner ind til bekæmpelsen af sygdommen.

Ikke desto mindre skar dommerne igennem over for danserne, hvis de kom ud af takt. Særligt Anne Laxholm fremhævede Rolf Sørensens fejltrin.

- Du har været igennem en optur og ned tur - og nok mest en nedtur - men jeg må sige, at din vals var meget fin.

- Når det var lidt mere avanceret, gik det galt, men jeg synes, at det var jeres bedste dans til dato, sagde Anne Laxholm.

Alt i mens modtog Molly Egelind aftenens højeste karakter på 34.

Smider stokken
Rolf Sørensen dansede i aftes uden stok sin vals til tonerne af Elvis Presleys 'Just Pretend' og blev rørt til tårer efter dansen, som dommerne dog kaldte hans hidtil bedste.

Sidste fredag gik han på vis videre, selvom han var plaget af en fibersprængning, måtte støtte sig til et bord og dansede med stok.

Rolf er tilbage: Nu vil jeg fandeme ha' lov at kæmpe videre

Dommerne kunne ikke tage hans præstation seriøst og kvitterede med den sensationelt lave karakter 5, men udviste samtidig respekt for den tidligere cykelrytters gåpåmod.

Fra begyndelsen af programmet har Rolf Sørensen ligget i bunden af karakterskalaen.

Kræftramte danser
I den resterende del af fredagens udsendelse, der i aften varer indtil klokken 22.45, danser også Amanda, Carsten og Louise, der alle har kæmpet mod kræften.

Sammen med de profesionelle dansere Mie Moltke, René Christensen og Steen Lund tager de kampen op med dansen og forsøger at indsamle så mange kroner og øre som muligt.

Tv-vært plaget af skattegæld: Nu er hun gået konkurs

Til slut deles de seks nydansere og deres respektive dansepartnere op i to hold, der skal dyste mod hinanden.

Holdet, der får den højeste karakter af dommerne, tildeles også en mindre pointmæssig fordel, som de kan tage med sig til næste runde.

Nydansernes egne karakterer og sms-stemmer fra de individuelle danse tæller også med i næste runde.