Skuffet over TV2: - Der er gået noget helt galt

Anders fra 'Landmand søger kærlighed' er langtfra tilfreds med, hvordan han bliver fremstillet i programmet

Anders fra 'Landmand søger kærlighed' er ikke tilfreds med den måde, han er blevet klippet på. Foto: TV2
Anders fra 'Landmand søger kærlighed' er ikke tilfreds med den måde, han er blevet klippet på. Foto: TV2

Selvom Anders Vanggård har været glad for at være med i dette års sæson af 'Landmand søger kærlighed', så er det ikke alt, han er lige tilfreds med, efter han har set programmet løbe over skærmen på TV2.

Han mener nemlig, at han er blevet klippet helt forkert i programmet.

Det fortæller han til Ekstra Bladet.

- Jeg er glad for, at jeg er med i programmet, for det har været en rigtig god oplevelse, men jeg er ked af og træt af den måde, jeg er blevet klippet på, for jeg synes, jeg bliver fremstillet meget mere kedelig, end jeg er, siger den 43-årige landmand til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Anders valgte Inge-Lise til at tage med på romantisk date. Foto: TV2
Anders valgte Inge-Lise til at tage med på romantisk date. Foto: TV2
 

Gik konkurs efter populært TV2-program: Reddet på et hængende hår

Klippet meget hårdt
Særligt én situation er landmanden ikke specielt glad for.

- Da jeg tager pigerne med hjem for at møde mine forældre, er det klippet meget hårdt, for det kommer til at virke, som om vi slet ikke snakker, og at jeg og min familie er meget kedelige. Der er gået noget helt galt der, og jeg synes slet ikke, det er i orden, lyder det fra Anders Vanggård.

Ifølge landmanden har han talt med TV2 om klipningen, efter han har set programmerne.

- De (TV2, red.) har undskyldt over for mig, for det var klippet lige kedeligt nok, og jeg kommer til at fremstå meget tør. Dem, der har klippet det, har jo ikke været dem, der har filmet det, så de kender mig slet ikke, lyder det fra Anders Vanggård

Efter heftig debat: Nu blander TV2-vært sig

Selvom meget af klipningen ifølge Anders Vanggård har været lige til den kedelige side, så har der dog også været plads til sjov og ballade undervejs - også fra klippernes side.

Da Anders Vanggård og Inge-Lise er på romantisk weekend, bliver den ikoniske melodi fra 'Klovn'-serien afspillet, mens den 43-årige landmand har hvide underbukser og tanktop på - ligesom Frank Hvam har i 'Klovn'.

- Det var faktisk min egen idé, fordi jeg syntes, at det kunne være sjovt. Så jeg måtte ud og købe hvide underbukser, siger Anders Vanggård med et grin.

Til Ekstra Bladet siger Mads Volck, der er redaktør på 'Landmand søger kærlighed', at han er ked af, at Anders Vanggård har haft en dårlig oplevelse.

- Det er ærgerligt, at der er klip, Anders ikke helt synes, fremstiller ham og hans familie nuanceret nok. Det har vi selvfølgelig også talt med Anders om. Når det er sagt, så hæfter vi os ved, at Anders har været rigtig glad for at deltage i 'Landmand søger kærlighed' og synes, det har været en rigtig god oplevelse at være med i programmet, lyder det fra redaktøren.

TV2-kendis fik slem besked: Ramt af alvorlig sygdom

Hvordan det går med Anders og alle de andre landmænd, kan du se tirsdag aften klokken 20 på TV2.