Annonce:
Annonce:

Slået på målstregen: Ude af 'X Factor'

Fjerde gang var ikke lykkens gang for Nambahlou, der er ude af 'X Factor' efter fredagens semifinale

Nambahlou har sunget for sidste gang i dette års X Factor

Nambahlou har sunget for sidste gang i X Factor. Nu reagerer hun
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Seerne har talt.

Semifinalen i årets 'X Factor' på TV 2 blev afgjort udelukkende af seernes stemmer, og det blev altså Nambahlous afdansningsbal.

Nambahlou har været i farezonen tre gange i løbet af programmets foreløbigt seks liveshows, men det slap hun for i aftenens show.

Hun slap dog ikke for at skulle sige farvel til programmet og sin dommer Kwamie Liv.

- Siden første gang, jeg så Nambahlou, har hun været et lys i mørket, og jeg håber, du kan bruge det her som en platform til at gå ud og gøre præcis det, som er dig, lød det fra Kwamie Liv til Nambahlou efter afgørelsen.

Fredag aften var det tredje gang, at Nambahlou, der er Kwamie Livs sidste deltager, stod i farezonen. Men de mange gange i farezonen betyder ikke, at hende og Nambahlou har gjort noget forkert, mener Kwamie Liv

De mange gange i farezonen betød ikke, at hende og Nambahlou havde gjort noget forkert, sagde Kwamie Liv efter forrige show

Har 'haltet sig igennem'
Til Ekstra Bladet fortæller Nambahlou efter programmet, at hun faktisk har det okay med at være røget ud.

Annonce:

- Jeg jubler selvfølgelig ikke over at være røget ud, men jeg er glad for, at jeg nåede hertil. Det har været en sindssyg oplevelse at have været med, og jeg havde ikke regnet med, at jeg ville nå til semifinalen efter at have været i farezonen tre gange, sagde hun.

Nambahlou måtte sige farvel til sin dommer Kwamie Liv. Foto: Rasmus Flindt Pedersen
Nambahlou måtte sige farvel til sin dommer Kwamie Liv. Foto: Rasmus Flindt Pedersen
 

Det har da heller ikke været uden modgang, at Nambahlou nåede til semifinalen. I programmet var hun selv inde på, at hun havde haltet sig lidt igennem 'X Factor'.

- Jeg har skullet kæmpe og kæmpe, og så bliver man lidt træt emotionelt. Men det har også været et spark til mig, og jeg er glad for at stå her. Det kan godt være, det rammer mig senere, men lige nu er jeg bare glad på de andres vegne og stolt af, at jeg har fået lov til at være med, uddybede Nambahlou efter programmet.

Egen sang
Som noget nyt i 'X Factor' fik Nambahlou dog lov til at slutte med at spille et nummer, hun selv har skrevet sammen med Tina Mellemgaard, der deltog i 'X Factor' sidste år.

- Det er jo et kæmpe win for mig at få en single ud med mit billede, og fedt at Tina ville være med til det, sagde Nambahlou med et grin.

Nambahlou sang blandt andet 'Forårsdag' af Anne Linnet. Foto: Rasmus Flindt Pedersen
Nambahlou sang blandt andet 'Forårsdag' af Anne Linnet. Foto: Rasmus Flindt Pedersen
 

Fremtiden bringer - håber Nambahlou - på mere musik.

- Det håber jeg. I kobling med den uddannelse, jeg gerne vil tage inden for audiologi. Jeg er glad for at optræde, og jeg elsker at vise min musikalitet. Men lad os se, hvad fremtiden bringer. Jeg er jo kun 21, lød det optimistisk fra sangeren.

Finalisterne i årets 'X Factor' blev grupperne ROSÉL og Sigalaz samt den unge deltager Theodor. Finalen kan ses på TV 2 og TV 2 Play fredag klokken 20.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: