Annonce:
Annonce:

Slagtet: Klappen gik ned

Vicky Knudsen fik en mareridtsstart på 'Vild med dans'. Hun kunne efterfølgende afsløre, at hun faktisk var blevet skadet

Hør Vicky Knudsens reaktion på den triste score. Video: Lars Sejr
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det var en 'Vild med dans'-debut lige til skraldespanden for Vicky Knudsen og Martin Reichardt.

Fem dommere fik lov at give point, og de gav alle det mindst mulige, så parret stod efterladt håbløst bagud med sølle fem point.

- Ej, jeg synes, de er hårde, lød det efterfølgende fra Vicky Knudsen, og Martin Reichardt var enig.

Drama i 'Vild med dans'-studiet

- Jeg synes også, de er lidt hårde, men vi kan ikke komme udenom, at klappen måske gik en lille smule ned, og at der var et trin eller to, som Vicky glemte undervejs, men jeg synes jo stadigvæk, at vi faktisk danser, og hun er med i en ret stor del af dansen, sagde han og efterlyste bare et enkelt point mere.

- Jeg synes virkelig, der var danseglæde i det, Vicky leverede, og det synes jeg måske godt, at man kunne give et enkelt to-tal for. Så det går vi efter i næste uge.

Halvvejs inde i dansen gik klappen ned, og derfra smilede hun bare. Foto: Mogens Flindt
Halvvejs inde i dansen gik klappen ned, og derfra smilede hun bare. Foto: Mogens Flindt

Annonce:

Blev skadet fredag
Vicky Knudsen fortalte til Ekstra Bladet, at hun var irritabel, fordi aftenens præstation var den dårligste, hun har præsteret i tre uger ifølge hende selv.

Skrider fra pressen

Men der var særligt to ting, der var årsag, mener hun. Først og fremmest gik klappen ned. Derudover var hun faktisk skadet.

- Klappen gik ned. Jeg kunne intet huske, da vi var halvvejs igennem, så der smilede jeg bare. Det var virkelig den famøse klap, der gik ned, forklarede Vicky Knudsen og fortalte om skavankerne.

- Jeg har fået en lillebitte muskelskade i den ene fod, og så er der noget med ledbåndet i den anden side, som kom i dag. Men det er ikke noget, der er varigt, det er noget, der går væk, og det skal ikke lyde som nogen undskyldning for, at klappen gik ned, understregede hun og tilføjede.

- Men med hensyn til ikke at kunne tage et chassé, det vil jeg påstå, at jeg godt kan. Man kan godt ignorere, det gør ondt, der var bare noget med tempoet, der ikke var, som det plejer at være.

Se interviewet med parret i videoen over artiklen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: