Smed tøjet på tv: Nu afslører hun VILD forvandling

Der er sket en del med Tanja Pryds, siden hun deltog i 'Date mig nøgen'

Tanja er blot én af mange modige danskere, der har valgt at smide kludene til skue for seerne i den nye sæson af 'Date mig nøgen'.
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Da datingprogrammet 'Date mig nøgen' mandag aften havde snigpremiere på TV2 Play, var det Tanja Pryds, der kunne vælge og vrage mellem de modige singlemænd, der havde valgt at smide tøjet i håbet om at finde kærligheden.

I sidste ende valgte Tanja Pryds at tage på date med Poul.

Selvom daten gik godt, og parret hyggede sig, blev det dog ikke til mere end venskab mellem de to, og siden programmet har det stået stille på datingfronten for 25-årige Tanja Pryds.

Smider tøjet på tv: Nu er ALT forandret

Kiloene er raslet af, siden Tanja Pryds medvirkede i 'Date mig nøgen'. Foto: Per Arnesen/TV2
Kiloene er raslet af, siden Tanja Pryds medvirkede i 'Date mig nøgen'. Foto: Per Arnesen/TV2

Det er dog helt bevidst. Hun har nemlig fundet en ny interesse, som al hendes tid går med.

- Jeg er begyndt at træne, og jeg er begyndt at fokusere enormt meget på min kost. Jeg træner meget hver uge, og det har gjort, at jeg indtil videre har tabt mig ti kilo, og det har helt klart gjort noget for min selvtillid, siger Tanja Pryds til Ekstra Bladet.

- Jeg vil dog gerne understrege, at mit vægttab intet har med min deltagelse i programmet at gøre, og jeg holder stadig fast ved, at der skal være plads til alle kroppe. Men som jeg også siger i min introvideo i programmet, så har jeg lagt det vilde byliv på hylden, og jeg er begyndt at gå mere op i mig selv. Det har jeg fortsat med og har haft fuld fokus på efter programmet, siger hun videre.

Tanja Pryds fandt ikke kærligheden i programmet. Foto: Per Arnesen/TV2
Tanja Pryds fandt ikke kærligheden i programmet. Foto: Per Arnesen/TV2
 

- Så der har slet ikke været tid til at lede efter kærligheden i alt det her?

- Jeg har ikke gjort mig så meget i dating. Jeg har lagt det bag mig og fokuseret på mig selv. Der har været fuld fokus på træning og ikke fyre, siger Tanja Pryds med et smil og fortsætter:

- Men jeg er slet ikke afvisende over for kærligheden. Hvis det kommer, så kommer det, og gør det ikke, så er det også okay. Men jeg har slettet alle mine dating-apps, for jeg har ikke travlt. Jeg har haft oplevelsen af, at de fyre, der er på de her datingapps, kun vil én ting, men jeg vil gerne finde en, der er klar til familieliv om et par år, og det er ikke mit indtryk, at jeg finder dem på de her apps, så derfor har jeg valgt at sige, at det var det.

Her kan man se, at der er sket en del med Tanja Pryds, siden hun deltog i 'Date mig nøgen'. Foto: Privat
Her kan man se, at der er sket en del med Tanja Pryds, siden hun deltog i 'Date mig nøgen'. Foto: Privat

I stedet har Tanja Pryds planer om at fokusere endnu mere på sin træning og positive udvikling i fremtiden.

- Jeg tror, jeg finder ud af løbende, hvor meget jeg gerne vil tabe mig, for det skal heller ikke blive for meget, men lige nu tænker jeg, at jeg i hvert fald gerne vil tabe mig fem eller ti kilo mere. Der skal stadig være lidt på sidebenene, og der er også en grænse for, hvor meget jeg gerne vil tabe mig, siger Tanja Pryds og understreger, at hun er rigtig tilfreds med sin udvikling:

Efter nøgenprogram: Ny date på vej?

- Jeg kan selv se en rigtig stor forskel. Jeg har et screenshot fra før og efter, og man kan især tydeligt se det i mit ansigt, at der er sket noget. Jeg er blevet en del lettere, og jeg er stolt af mit arbejde, men jeg er stadig den samme udadvendte og smilende pige, fortæller hun og påpeger, at det har været en stor oplevelse at være med i 'Date mig nøgen'.

- Det har været positivt på alle måder.

Herunder kan du se flere billeder af, hvordan Tanja Pryds har ændret sig:

Foto: Privat
Foto: Privat

Foto: Privat
Foto: Privat
 

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind