Annonce:
Annonce:

Smed tv-bombe: Nu forklarer hun

Anna Lin har valgt at droppe værtstjansen på 'Kender du typen?', selvom det er det program, hun har været gladest for at lave

Det er ikke længere Anna Lin, der skal byde velkommen til 'Kender du typen?' på DR. Foto: Emil Agerskov
Det er ikke længere Anna Lin, der skal byde velkommen til 'Kender du typen?' på DR. Foto: Emil Agerskov
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Nogle gange må man stoppe, mens legen er god.

Det er et mundheld, som det lader til, at tv-vært Anna Lin kan nikke genkendende til. I sidste uge meddelte hun, at hun ikke længere skal være vært på DR-programmet 'Kender du typen?', og den beslutning sætter hun nu flere ord på.

I en såkaldt spørgerunde i story på værtens Instagram-profil svarer hun på spørgsmålet fra en følger om, hvorfor hun har valgt at stoppe.

'Der er andre projekter, som venter, og jeg føler, jeg har fået det ud af 'Kender du typen?', som det skulle være for mig. Derudover giver det mening for mig at stoppe nu samtidig med Flemming, så Anne kan bygge noget godt op med et nyt hold', skriver Anna Lin i sin story med henvisning til livsstilsekspert Flemming Møldrup, der også har valgt at sige farvel og tak efter årevis som fast inventar i programmet.

Annonce:

Bedste program
Anna Lin forklarer videre, at 'Kender du typen?' har givet hende, hvad hun kom for.

'Jeg sagde ja til jobbet med en drøm og forventning om at udvikle mig som vært og formidler. Det føler jeg virkelig, jeg har gjort, og nu er jeg klar til nye eventyr og udfordringer,' skriver hun på Instagram.

Flemming Møldrup, Anna Lin og Anne Glad nåede at lave tre sæsoner af 'Kender du typen?' sammen. Foto: Karsten Korsager Mud/DR
Flemming Møldrup, Anna Lin og Anne Glad nåede at lave tre sæsoner af 'Kender du typen?' sammen. Foto: Karsten Korsager Mud/DR
 

Ifølge tv-værten, der har stribevis af programmer på flere af DR's kanaler på cv'et, er 'Kender du typen?' det program, hun har haft det sjovest med at lave.

'Det er svært at vælge, men jeg bliver nødt til at sige 'Kender du typen?' på grund af de her to stjerner (Flemming Møldrup og Anne Glad, red.). Vi har haft det så sjovt, og jeg holder så meget af dem,' skriver Anna Lin.

Til Ekstra Bladet har den ansvarlige redaktionschef på DR, Eva Kvist, tidligere fortalt, at fremtiden for det mangeårige og populære program endnu er usikker.

Annonce:

'Det er endnu ikke besluttet, hvem der skal overtage stafetten (som vært, red.). Ej heller hvem der er ny ekspert sammen med Anne Glad. Det får vi på plads i løbet af efteråret, og vi glæder os til at præsentere både en ny vært og en ny ekspert for seerne i 2023', skrev Eva Kvist i en mail til Ekstra Bladet efter Anna Lins opsigelse.

Det skete der med Whigfields millioner

'Kender du typen?', der har kørt siden 1994, er lige nu aktuel med en ny sæson, der kan ses på DR1 og DRTV, og som altså er både Anna Lins og Flemming Møldrups sidste.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: