Smidt ud af 'Paradise': Jeg havde ikke en chance

Nicolai Basic vidste godt, at det var slut, da Jonass Jensen fik en magt

Nicolai Basic er færdig i 'Paradise Hotel'. Dermed står Klara isoleret. Foto: Janus Nielsen
Nicolai Basic er færdig i 'Paradise Hotel'. Dermed står Klara isoleret. Foto: Janus Nielsen
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Så gik den ikke længere for Nicolai Basic, der i aftenens afsnit af 'Paradise Hotel' endelig blev smidt ud af den modsatte gruppe.

Programmet har udviklet sig således, at det har været Nicolai og Klara Montes mod resten. Så da Jonass Jensen vandt Mr. Paradise og fik den magt, at han kunne frede sig med to kvinder, vidste Nicolai godt, at hans tid lakkede mod enden.

Reality-babe viser kæresten frem

Jonass valgte nemlig at frede sig i parceremonien med Klara og Louise, og dermed havde Nicolai intet sted at stå. Han mener ikke selv, at han havde en reel chance for at overleve parceremonien.

- Jeg havde ikke en chance, i hvert fald næsten ingen. Måske var der én procents chance for at overtale Nadja, men jeg kunne godt se, at Jonass gik mod mig, og hun skulle i så fald være gået imod sin egen gruppe, siger Nicolai og fortsætter.

- Det var bittert at ryge ud på den måde, og jeg syntes ikke selv, at jeg fortjente det. Det var hårdt at se på Klara imens, hun var den kvinde, jeg virkelig holdt af derinde. Hun var en stor støtte og fik mig til at åbne op og snakke om alt. Så det var hårdt at sige farvel til en rigtig god veninde.

Nicolai og Klara mødte op sammen til forpremieren på årets sæson. Foto: Mogens Flindt
Nicolai og Klara mødte op sammen til forpremieren på årets sæson. Foto: Mogens Flindt

Nicolai valgte at stille sig bag Jonass' faste partner, Camilla Nederby, der derfor stod med valget mellem Nicolai og Sami. Hun valgte sidstnævnte, da det var gruppens ønske.

- Jeg håbede bare, at der kom et twist, siger Nicolai.

- Jeg håbede også, at hun og jeg samt Jonass og Klara kunne blive en lille gruppe, fordi Teitur og Thomas var blevet så gode venner. Derudover ville jeg gerne score Camilla, og Jonass ville gerne score Klara, så jeg havde håbet, at vi kunne hjælpe hinanden lidt, griner han.

Kendte ansigter indtager 'Paradise Hotel'

Når Nicolai tænker tilbage, mener han, at han burde have brugt mere tid sammen med Nadja og Mike for at styrke sin egen position. Men det er altid nemt at være bagklog.

Trods sin tidlige exit er Nicolai glad for, at han tilmeldte sig.

- Det har været rigtig, rigtig fedt. Det var en lille drøm, der gik i opfyldelse, for jeg har set programmet en del. Jeg vil altid huske oplevelsen, udsigten og menneskerne. Festerne var også vildere, end man er vant til.

Nicolai Basic er færdig i 'Paradise Hotel'. Foto: Janus Nielsen
Nicolai Basic er færdig i 'Paradise Hotel'. Foto: Janus Nielsen

- Du har stået i undertal igennem hele programmet. Hvordan var det at opleve?

- Det var hårdt. Klara og jeg kaldte det at gå igennem helvede. Vi mistede alle dem, vi var nær og klikkede godt med. Blandt andre Helena og Lea samt Daniel og Arnold. Vi havde det svært og stolede kun på hinanden, siger Nicolai Basic.

Smidt ud af 'Ex on the beach': - Jeg var fuldstændigt ødelagt

Der er dog ikke meget, han fortryder ved sin deltagelse.

- Nej, der er måske det med, at jeg siger, jeg kan få en kvinde til at komme på to minutter, men det er jo en realitet. Jeg testede det forleden. Jeg fortryder måske også, at jeg isolerede mig lidt fra de andre fyre i starten, hvor mig og Daniel bare var rigtig gode venner. Det var kærlighed ved første blik mellem Daniel og jeg, men det betød, at de andre blev bange og urolige for, hvad vi kunne finde på, slutter han ærligt af.

Hvordan Klara klarer sig på hotellet uden Nicolai kan ses på TV3 tirsdag til torsdag.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+