Snyd i 'Robinson': Væltet af reaktioner

Flere seere har udtrykt deres utilfredshed med snyderiet i 'Robinson Ekspeditionen'

Katrine bliver grådkvalt, da hold Syd bliver konfronteret med deres snyderi i 'Robinson Ekspeditionen'. Foto: Nent Group Danmark
Katrine bliver grådkvalt, da hold Syd bliver konfronteret med deres snyderi i 'Robinson Ekspeditionen'. Foto: Nent Group Danmark
Følg Film og tv

Det er ikke første gang, at 'Robinson-deltagere' er blevet taget i snyd under ekspeditionen.

Men ikke desto mindre er folk på de sociale medier stadig harme over deltagernes laissez faire tilgang til reglerne.

Blandt andet i kommentarsporet på Facebook, hvor flere mener, at deltagerne burde være blevet smidt hjem, og nogle tilkendegiver endda, at de ikke længere gider se programmet.

Trækker på smilebåndet
28-årige Oliver var blandt dem, som tog del i snyderiet.

Han forstår godt, at folk er vrede, men mener også, at man bør huske på, at der bliver skuet godt op for dramaet, når der bliver lavet tv. Og alt nødvendigvis ikke er foregået, som det fremstår på skærmen.

- Uanset hvad, så er det vigtigt at erkende, når man har lavet en fejl. Det skulle selvfølgelig ikke have været sket. Men jeg kan godt trække lidt på smilebåndet, når folk siger, at det er derfor, vi vandt så meget. Vi har på ingen måde kunnet drage en fordel af det. Vi var stadigvæk max pressede både fysisk og psykisk, fortæller han.

Og på trods af de sure kommentarer, fortæller Oliver, at han mest af alt har modtaget positive reaktioner i sin indbakke.

- Jeg er faktisk overrasket over, hvor mange søde beskeder jeg har fået. Jeg tror, jeg har fået over 500 beskeder i indbakken. Der har kun været et par enkelte beskeder fra nogle sure folk, der mener, det er snyd.

Oliver og Katrine blev taget i snyd under 'Robinson Ekspeditionen'. De mener dog begge, at produktionen har skruet godt op for dramaet i afsnittet. Foto: Nent Group Danmark
Oliver og Katrine blev taget i snyd under 'Robinson Ekspeditionen'. De mener dog begge, at produktionen har skruet godt op for dramaet i afsnittet. Foto: Nent Group Danmark
 

Latterligt
Katrine, der også tog del i snyderiet, blev i den grad berørt over situationen, da begge hold bliver konfronteret med ulovlighederne.

Til Ekstra Bladet fortæller hun, at hun ligeledes forstår, hvorfor folk reagerer, som de gør.

- Jeg tænker, at reaktionerne er reelle nok, da der selvfølgelig er blevet snydt. Men når man ikke har fået mad i 20 dage, så gør man mange ting for at få en lille smule.

Dog er Katrine og Oliver enige om, at der umuligt er blevet taget bananer for 400 kroner, som Jakob Kjeldbjerg ellers påstår i afsnittet.

- Vi fik én banan hver. Så jeg synes, det er latterligt, at man får det til at fremstå som om, der har været en hel lastbil fuld, forklarer Katrine.

Hvad der videre sker i 'Robinson Ekspeditionen', kan du følge mandage klokken 20 på TV3 og på Viaplay.

Christian, der røg ud af 'Robinson Ekspeditionen' i sidste uge, har medvirket i et andet velkendt tv-program for år tilbage. Dengang blev han stemt ud, men hevet ind i programmet igen, fordi han var for fed en karakter at undvære. Læs mere om det her.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Jakob Kjeldberg fortæller om, hvordan det var at optage 'Robinson Ekspeditionen' under corona.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Selv #metoo-entusiastiske kvinder må medgive