Stopper: Her er afløseren

Carsten Linnemanns afløser i 'Luksusfælden' er nu fundet, og det bliver en helt ny ekspert, der tager over i den nye sæson af 'Luksusfælden'

Carsten Linnemann bliver nu afløst i 'Luksusfælden'. Foto: TV3
Carsten Linnemann bliver nu afløst i 'Luksusfælden'. Foto: TV3
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Efter seks år som økonomisk ekspert i 'Luksusfælden' på TV3 valgte Carsten Linnemann sidste år at sige stop og meddele, at han fra det nye år ikke længere ville være ekspert i det populære program, fordi han i stedet ønskede at få mere tid til sin familie.

Når den nye sæson af 'Luksusfælden' løber over skærmen i februar, bliver det derfor med en spritny ekspert på holdet.

Det nye ansigt er Louise Fredbo-Nielsen, der er fremtidsforsker og forfatter.

I en pressemeddelelse fortæller Louise Fredbo-Nielsen mere om, hvorfor hun har valgt at sige ja til at være med i TV3-programmet.

Flere kendte har over årene været i hænderne på eksperterne i 'Luksusfælden'.

Hvem er den nye ekspert?

  • Louise er 36 år, hun er oprindelig fra Nordjylland, men bor i dag i Søllerød med Christopher og deres to børn, Herbert på fire år og Ingrid på et år.
  • Fremtidsforsker og cand.merc. i International Business & Politics fra CBS, Paris og Beijing med speciale i innovation og iværksætteri.
  • Forfatter til bestsellerbogen 'Sæt Kursen - sådan lærer du at investere på 8 uger'.
  • Som fremtidsforsker holder hun foredrag og workshops i Danmark og resten af verden.
  • Derudover har Louise været med til at starte Kvindeøkonomien, som arbejder for økonomisk ligestilling - og netop dét er Louises hjertesag.

 

'Kender du ikke godt følelsen af at stå i en situation, som du bare ikke kan overskue og ikke se dig ud af? En situation, som er så svær, at du skal ud af den, men du ved bare ikke hvordan? Det gør jeg, og det er jo netop den situation, deltagerne i Luksusfælden står i', siger hun i pressemeddelelsen og fortsætter:

'Jeg synes, at det er en gave, at jeg kan være med til at give deltagerne en hjælpende hånd med at få styr på deres økonomi - for hvis der er rod i økonomien, er der mange andre ting, som man ikke kan overskue. At vi har styr på økonomien er fundamental for vores velbefindende', siger Louise Fredbo-Nielsen.

Louise Fredbo-Nielsen er ny ekspert i 'Luksusfælden'. Foto: Nent Group Danmark
Louise Fredbo-Nielsen er ny ekspert i 'Luksusfælden'. Foto: Nent Group Danmark
 

Ifølge Louise Fredbo-Nielsen har hun en masse at bidrage med til programmet. Hun har nemlig selv før haft svært ved at finde hoved og hale i sin økonomi.

'Der er rigtig mange, der ikke tror på, at de kan finde ud af penge, tal og budgetter – mange, der tror, at de er for dumme til at have styr på det, og at man minimum skal gå i et mørkeblåt jakkesæt og arbejde i en bank for at kunne finde ud af penge. Det kender jeg alt til', siger hun og fortsætter:

'På trods af en kandidatuddannelse fra CBS, har jeg i mange år følt mig som en idiot, når det kom til økonomi. OG jeg kender alt til følelsen af at være et sted, hvor man ikke føler, at man kan bunde. Men jeg ved også, at langt de fleste sagtens kan lære det, og dét budskab er vigtigt for mig at få ud', siger Louise Fredbo-Nielsen.

Den nye ekspert får blandt andre selskab af gamle kendinge som Kenneth Hansen og Sesilie Munk Stenderup. Foto: Nent Group Danmark
Den nye ekspert får blandt andre selskab af gamle kendinge som Kenneth Hansen og Sesilie Munk Stenderup. Foto: Nent Group Danmark
 

Den nye sæson af 'Luksusfælden' har premiere tirsdag 9. februar på Viaplay og TV3.

Undrer du dig også over, hvad der blev af de tidligere deltagere fra 'Luksusfælden'? Bliv meget klogere på, hvad der blev af Linette, efter hun medvirkede i 'Luksusfælden' lige her (+).

Mere fra Ekstra Bladet+

Dem, der i sidste ende betaler regningen for det politiske svigt, er patienterne

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind