Stor ændring i DR-program

De kommende deltagere i DR-programmet skal ikke være helt alene

Sådan så forrige års cast ud. Flemming 'Falkemanden' Sanggaard i orange bluse holdt ud i længst tid. Foto: DR
Sådan så forrige års cast ud. Flemming 'Falkemanden' Sanggaard i orange bluse holdt ud i længst tid. Foto: DR

Lige nu leder DR efter deltagere til endnu en sæson af overlevelsesprogrammet 'Alene i vildmarken'.

Men de kommende medvirkende i eksperimentet kommer ikke til at være helt alene i den barske natur, hvor de selv skal finde ly, mad og alle andre livsnødvendigheder.

'Sammen i vildmarken' vil måske være en mere passende titel til det populære program, der i den kommende sæson får lidt af et overraskende tvist.

Jon var alene i vildmarken i 45 dage: Sådan har han det nu

DR søger nemlig par - af alle mulige slags - til at deltage i strabadserne i den rå og til tider ruskende natur.

'I den ny sæson søger vi par i alle mulige konstellationer - det kan være vennepar, brødre/søstre, fætre/kusiner, kæreste- og ægtepar, samt forældre/børn. Den yngste af jer skal være mindst 21 år - og I skal være stærk motiverede til et eventyr sammen', skriver DR.'

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar til ændringerne fra DR, men de har på nuværende tidspunkt ikke noget at tilføje til det opslag, hvor de søger deltagere.

'Alene i vildmarken' er oprindeligt et amerikansk koncept.

DR har vist fire sæsoner af overlevelseseksperimentet. Jon Lindberg fra Saltum vandt sæson et efter 45 dage alene i naturen, Lars Nyhuus kunne efter 27 dage kalde sig vinder af sæson to, mens Flemming 'Falkemanden' Sanggaard vandt sæson tre efter hele 60 dage alene.

Falkemanden får ingen hjælp fra staten – nu træder gæsterne til

Seneste vinder af programmer var Kim Krohn fra Kolding, der også holdt ud i 60 dage mutters alene i den norske vildmark.