Annonce:
Annonce:

Stor ændring i populært TV 2-program

'Bachelor' bliver til 'Bachelorette' på TV 2 Play i en ny sæson af det populære datingformat

Casper Berthelsen blev kendt som Danmarks første 'bachelor'. Foto:  Lotta Lemche/TV 2
Casper Berthelsen blev kendt som Danmarks første 'bachelor'. Foto: Lotta Lemche/TV 2
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Gennem to sæsoner har fire 'bachelors' i TV 2-programmet af samme navn ledt efter kærligheden i eksotiske omgivelser, men når programmet vender tilbage med tredje sæson, bliver det med omvendt fortegn.

I en pressemeddelelse afslører TV 2, at de i det nye år starter optagelserne til 'Bachelorette' og derfor nu leder efter en single-kvinde, der har lyst til at give sig i kast med at date en stor gruppe mænd på tv.

'Bachelor' er lynhurtigt blevet en skattet sommertradition for TV 2 PLAY-publikummet. Så den vil vi gerne fortsætte. I år ryster vi posen lidt og leder nu efter mænd og kvinder, der har mod på at være med, når vi i sommeren 2023 for første gang sender 'Bachelorette' på TV 2 PLAY', udtaler TV 2-redaktør Thomas Richardt Strøbech i pressemeddelelsen.

Annonce:

Hård kritik
Tidligere er TV 2 blevet skudt på for med 'Bachelor' at have lagt skærm til et 'forældet' og 'patriarkalsk' format.

TV 2 har forsøgt at imødekomme kritikken ved at understrege i programmerne, at de kvindelige deltagere bestemt også havde noget at skulle have sagt og ikke bare blev valgt til og fra. Og i den kommende tredje sæson er rollerne altså byttet fuldstændig om.

'Vi tænker, at det er godt med et lille synsvinkelskifte til næste sæson. Hvordan ser serien ud, når det er en kvinde, der får lejlighed til at finde kærligheden og forhåbentlig bliver klogere på sig selv, når hun skal date en masse spændende mænd? Hvordan ændrer det programmet? Og hvilken dynamik vil der opstå i villaen, når den kun bebos af mænd? Det bliver spændende at se', siger Thomas Richardt Strøbech videre i pressemedddelelsen.

Annonce:

Hvornår den kommende sæson får premiere, står endnu ikke klart. Det ligger dog fast, at optagelserne begynder kort efter nytår, og at man allerede nu kan tilmelde sig til casting her.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Casper Berthelsen tjente styrtende på at være med i 'Bachelor', men han ville gerne være pengene foruden - se her hvor meget han tjener i forhold til andre danske realitystjerner.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Phillip og Frederikke medvirkede i 'Der er brev' umiddelbart efter Bachelors afslutning. Hør det herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: