Annonce:
Annonce:

Stort skænderi for åben skærm: Sådan går det nu

Der blev ikke lagt fingre i mellem, da Monique og Jasmin kom op at toppes i 'Paradise Hotel'

Jasmin var meget påvirket af aftenens afsnit. Foto: Janus Nielsen/Nent Group
Jasmin var meget påvirket af aftenens afsnit. Foto: Janus Nielsen/Nent Group
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det kan selvfølgelig ikke være godt hele tiden blandt deltagere på 'Paradise Hotel'.

Og bølgerne gik derfor højt, da Anne Plejdrup fortalte Jasmin, at Monique havde bagtalt hende og sagt, at Jasmin ikke kunne lide Anne Plejdrup.

- Hun vender øjne af dig, når du går ud af rummet, fortalte Monique til Anne, der straks gik til veninden Jasmin med informationen.

Det resulterede i et skænderi mellem Jasmin og Monique i tirsdagens afsnit af 'Paradise Hotel'.

Til Ekstra Bladet fortæller Jasmin, hvordan hun oplevede situationen på hotellet.

- Jeg synes, det var underligt, at hun ville fortælle noget videre, som jeg skullet have sagt. Det gjorde mig faktisk ret ked af det, at hun havde behov for at sige de ting til Anne. Jeg følte egentlig ikke, at der var problemer mellem os før det, fortæller hun.

Monique kom i konflikt med Jasmin over et rygte. Foto: Janus Nielsen/Nent Group
Monique kom i konflikt med Jasmin over et rygte. Foto: Janus Nielsen/Nent Group
 

Annonce:

Undskylder også
Jasmin er dog heller ikke helt stolt af, hvordan hun selv reagerer i situationen, da Anne fortæller hende, hvad Monique har sagt.

- Jeg reagerer lidt voldsomt. Og jeg fortryder de ting, som jeg sagde ude på toilettet. Jeg blev bare revet med af de følelser, som der kørte rundt i mig.

Specielt én ting fortryder den unge kvinde.

- Jeg får sagt, at hun skal søge psykolog, og det har jeg det dårligt med. Jeg har selv haft brug for at tale med en om mine følelser, og det skal bestemt ikke være et tabu at søge hjælp.

Har tidligere haft problemer
Jasmin vil ikke gå i detaljer med, hvad hun selv har måttet slås med i sin fortid, men erkender, at det har handlet om andre kvinder.

Annonce:

- Specielt det her med, at folk har startet rygter om mig er noget, som jeg har prøvet før, og jeg kunne bare mærke, at jeg slet ikke gad det. I klippet lyder det som om, at jeg mener, at jeg 'bare er så pæn og derfor kommer der rygter om mig', sådan har jeg det ikke. Jeg har bare tidligere været meget udsat med andre piger, forklarer hun.

I tirsdagens afsnit bliver Jasmin da også ked af det, da Jonas forsøger at få hende til at sove sammen med sig.

- Det var lidt grænseoverskridende. Han ville gerne, og jeg ville ikke. Det var svært at magte situationen, at han sagde, at jeg var taktisk dum for ikke at sove med ham, så jeg bliver ret ked af det. Også på grund af det med Monique.

Og forholdet til Monique er efter programmet stadig ikke helt godt.

- Der kommer til at ske nogle ting derinde, som jeg ikke kan fortælle om, men som det er lige nu, er Monique bestemt ikke en, jeg taler meget med. Som udgangspunkt har jeg det ikke godt med hende efter hotellet.

Monique: Overrasket, chokeret og ked af det

Monique fortæller Ekstra Bladet, hvordan hun oplevede episoden.

Ifølge Monique bagtalte hun kun Jasmin - som hun ellers havde klikket godt med og tænkt på som en ven for livet - fordi hun havde følt, at veninden trak sig fra hende til fordel for Anne Plejdrup.

- Hun delte ikke de samme informationer med mig, og hun kom ikke til mig på samme måde længere. Hun var ikke en veninde over for mig mere, og det undrede mig en hel del, for jeg havde ikke gjort noget, siger Monique.

Hun konfronterede Jasmin flere gange, men hver gang afviste hun, at der var noget galt. Derfor ville hun teste den ellers tidligere tætte veninde for at finde ud af, hvor hendes loyalitet var.

- Så hvis de begyndte at vende ryggen til mig, så ville det bekræfte mig i, at de var begyndt at spille sammen.

Fortryder intet
Hun afviser, at det handlede om jalousi, som Jasmin ellers siger i Viaplay-programmet.

- Det havde intet med det at gøre, og det havde intet at gøre med, at jeg havde ondt i røven over, at Anne kom ind og stjal rampelyset. Så jeg forstår slet ikke, hvorfor Jasmin siger det, siger hun.

Når Monique ser tilbage på episoden i dag, så mener hun ikke, at hun gjorde noget forkert.

- Jeg er både overrasket, chokeret og ked af det, og jeg synes godt nok, at det er en voldsom reaktion og sige så grimme ting på en baggrund, hvor hun rent faktisk selv lyver. Og jeg sagde ikke ét grimt ord om hverken Jasmin eller Anne, slår hun fast og understreger igen, at hun ikke havde gjort noget forkert.

- Men jeg blev ked af det og vred over, at hun gjorde det til et problem med jalousi, for dem, der kender mig, ved, at jeg på ingen måde har problemer med selvværd eller jalousi. Jeg forstår slet ikke, hvorfor hun siger det.

Også Monique fortæller, at dramaet ikke slutter her, og der kommer til at ske mere på hotellet. Men det skal vi naturligvis ikke afsløre her.

Du kan se 'Paradise Hotel' tirsdag til torsdag på Viaplay og Viafree.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: