Svarer igen mod hitserie: Vores cykler er ikke farlige

Cykelfirmaet Peloton har igen måttet forsvare sig efter endnu en uheldig omtale

Cykelfirmaet Peloton har været en smule uheldig med sin omtale det sidste stykke tid. Foto: STRF/STAR MAX/IPx/Ritzau Scanpix
Cykelfirmaet Peloton har været en smule uheldig med sin omtale det sidste stykke tid. Foto: STRF/STAR MAX/IPx/Ritzau Scanpix
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Tilbage i december måtte cykelfirmaet Peloton ud at forsvare sig, da karakteren Mr. Big døde af et hjerteanfald i tv-serien 'And Just Like That', efter han havde cyklet på en Peloton-cykel i 45 minutter.

I en pressemeddelelse måtte de dengang forklare, at man altså ikke dør af at bruge deres cykler.

Men nu har cykelfirmaet igen måttet forsikre om, at deres cykler altså ikke er farlige. Det sker efter endnu et 'tv-hjerteanfald' på en af deres motionscykler.

I en ny episode af tv-serien 'Billions' får karakteren Mike Wagner, der spilles af David Costabile, pudsigt nok også et hjerteanfald efter en tur på cyklen.

David Costabile spiller Mike Wagner i tv-serien Billions. Foto: Evan Agostini/Ritzau Scanpix
David Costabile spiller Mike Wagner i tv-serien Billions. Foto: Evan Agostini/Ritzau Scanpix
 

Karakteren overlever dog hjerteanfaldet, men alligevel har Peloton været ude at forklare sig på Twitter, hvor de gør det klart, at der ikke er tale om en reklame for deres mærke.

'Vi forstår godt, at tv-serier gerne vil bruge vores cykler for at give folk noget at snakke om. Men for at få det helt på det rene har vi ikke sagt ja til, at vores mærke bliver brugt i 'Billions', og vi har heller ikke forsynet dem med udstyr. Som tv-serien selv pointerer, så hjælper kardiotræning folk med at leve et længere og gladere liv,' skriver firmaet i sit opslag.

I december tog firmaets aktier et dyk på 11,35 procent, efter at episoden med Bigs død blev udgivet. Denne gang rammer episoden dog ikke lige så hårdt. Efter store fald i sidste uge steg Peloton-aktien mandag med 9,79 procent.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind