Tør du se den? Denne film er så uhyggelig at folk må opgive at se den

- Jeg har set mange gyserfilm, men for første gang i meget lang tid var jeg nødt til at tage en pause halvvejs gennem filmen, fortæller en af de mange fans

Tør du klikke?
Følg Film og tv

Den spanske gyserfilm 'Veronica' havde premiere på Netflix mandag 26. februar, og ifølge det britiske medie Metro har filmen allerede fået folk op at køre.

Det er den spanske instruktør Paco Plaza, der står bag gyserfilmen, der er blevet kaldt 'den mest uhyggelige gyserfilm nogensinde'.

Veronica er en ung pige fra Madrid, der er elev på en religiøs skole. I hverdagen ser hun efter sine små søskende, da hendes mor er fraværende. En dag, hvor der er solformørkelse, tager hun en pause fra børnepasningen og spiller i stedet 'Ånden i glasset' med to veninder.

De forsøger at få kontakt til en afdød ven, men i stedet når de frem til Veronicas afdøde far. Hun får derefter en stærk mistanke om, at onde kræfter befinder sig i familiens hjem, da der begynder at ske mystiske ting.

Foto: Sony Pictures.
Foto: Sony Pictures.
 

Gyserfilmen er efter sigende inspireret af en politisag, der fandt sted i Spanien i 1991. Filmen har indtil videre fået positive tilbagemeldinger fra de mange fans, men flere har dog været nødt til at slukke undervejs.

'Jeg har set mange gyserfilm, men for første gang i meget lang tid var jeg nødt til at tage en pause halvvejs gennem filmen. Fuldstændig forfærdelig og meget menneskelig. En smuk og twistet historie om besættelse og tab. Kan helt klart anbefales, skriver Brandon Schmidt på Twitter.

'Veronia på Netflix er vanvittig skræmmende, skriver Ashleigh Thomas på Twitter.

Selv #metoo-entusiastiske kvinder må medgive

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.