Annoncørbetalt indhold Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Træt af de gamle travere? Her er det jule-tv, du ikke har hørt om

Det er svært at tænde for tv’et disse dage uden at møde de samme julefilm og -programmer, man har set år efter år. Men der findes faktisk et hav af andre gode juleprogrammer og -film, du kan glæde dig til. Og de er tilmed ganske gratis.

 

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Juletiden er mange ting. Men for de fleste er den også lig med hygge foran fjernsynet, hvor julefilm og -tv bringer julestemningen ind i stuen.

Ofte er det dog de samme få film, der sendes igen og igen, og der er langt imellem indhold, man ikke kender slutningen på fra starten.

Og det kan ærlig talt godt blive lidt kedeligt.

Heldigvis findes der langt flere titler, end de samme få travere, der plejer at blive vist i december.

Her får du et udpluk af de mange film og programmer, som nok skal få julestemningen i top hjemme hos dig. Og så er det endda ganske gratis med Pluto TV, der har et stort udbud af kanaler og on demand-indhold.

MasterChef Jul
Vil du underholdes og måske inspireres til julemaden, skal du glæde dig til MasterChef Jul. Her bliver der nemlig bliver ringet ind til julefest, når de fire skrappe MasterChef-dommere slår dørene op til konkurrence i julemad. I køkkenet finder vi naturligvis også de dygtige deltagere, der er tilbage med ét mål for øje: Det eftertragtede juletrofæ. Programmerne vises både på kanal og som on demand, så du kan se lige så mange afsnit, som du har lyst til.

Artiklen fortsætter under billedet...

Leder du efter inspiration til julemaden? Foto: Pluto TV/Viaplay Group
Leder du efter inspiration til julemaden? Foto: Pluto TV/Viaplay Group

Familien fra Bryggen Jul
Hvis man elsker Linse Kessler og resten af slænget fra Bryggen, er det bare med at komme ind på Pluto TV. Hos familien er det nemlig blevet jul, og det går bestemt ikke stille for sig. Der skal både pyntes op, fældes træ og bages julekager mens udfordringer skal overkommes og skjulte talenter afsløres. Og som sædvanlig er der masser af grin og højt humør hos Familien fra Bryggen.

A Very Charming Christmas Town
Romantiske julefilm hører sig december til, og denne lille perle har du måske hørt om før. Filmen handler om den charmerende rejse- og livsstilsblogger Aubrey, der rejser til den danskinspirerede by Solvang for at få den med i sin jule-vlog. Dér møder hun den flotte Sawyer, der åbenbart skal vise hende rundt i byen. Derfra går julemagien sin romantiske gang. Dog ikke helt uden forviklinger, naturligvis. Filmen kan som alle de andre herunder streames, når det passer dig.

Artiklen fortsætter under billedet...

A Very Charming Christmas Town er en af de mange julefilm, du kan finde hos Pluto TV. Foto: Pluto TV/Viaplay Group
A Very Charming Christmas Town er en af de mange julefilm, du kan finde hos Pluto TV. Foto: Pluto TV/Viaplay Group
 

Christmas in Pine Valley
I denne herlige, romantiske komedie møder vi den smukke og arbejdsomme Natalie, der ejer et sæbefirma, som hun driver med sine venner. En dag sender et stort magasin den dygtige journalist Josh ud for at lave en artikel om Natalies firma i den tro, at det er et familiefirma. Der stikker dog noget under, og spørgsmålet er, om de to stadig kan falde for hinanden, når Josh lærer sandheden af kende.

Jul i bageriet
I denne julekomedie møder vi Allison, der sammen med sin mor og datter driver et hyggeligt, familiedrevet bageri i en lille bjergby i Tennessee. Men en dag dukker en udspekuleret ejendomsudvikler op, der vil opkøbe byen. Og så må Allison og resten af befolkningen arbejde sammen for at redde den. Og mon de når det inden jul?

The Christmas Setup
Kærlighed skal der til, og i denne romantiske komedie har Fran Drescher, kendt fra Alle tiders barnepige, en finger med i spillet. Her rejser advokaten Hugo nemlig fra New York City til sin hjemby for at holde jul med sin mor, Kate. Hun arrangerer, at Hugo ”tilfældigvis” løber ind i Patrick, som han tidligere har været forelsket i. Og så er kærlighedens terninger ellers kastet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Romantiske julekomedier som The Christmas Setup er populære af en grund. Foto: Pluto TV/Viaplay Group
Romantiske julekomedier som The Christmas Setup er populære af en grund. Foto: Pluto TV/Viaplay Group
 

Små mirakler til jul
I dette romantiske juledrama siger Paula, lidt modvilligt, ja, da hendes kæreste Daniel ved juletid frier til hende. Tante Jane fornemmer dog modviljen, og inviterer Paula til at holde jul i sit hjem i Nantucket. Herfra går kærligheden sine uransagelige veje med både grin og stærke følelser undervejs.

Mange kanaler at vælge i mellem
Udover de mange film, kan du også kaste dig over flere julekanaler såsom Julesjov for børn, der har masser af underholdende juletegnefilm til ungerne.

Kanalen Julehygge viser sjove og romantiske julefilm som ovenstående non-stop og skal der musik til, kan du tænde for MTV Christimas Songs, der blandt andet spiller både gamle hits fra Wham og Mariah Carey samt nyere hits fra Justin Bieber og Ariana Grande.

Med andre ord er der juleunderholdning til alle i familien hele december hos Pluto TV.

Pluto TV

Med Pluto TV kan du gratis streame alle ovenstående film, programmer og kanaler samt meget andet indhold, lige når det passer dig.

Julefilmene er en del af Viaplay pakken Merry Christmas fra Viaplay, som også findes som kanal under kategorien 'Glædelig Jul!' i Pluto TV's livesektion.

Udover julefilm og juleprogrammer finder du desuden masser af det bedste reality, krimi, romantik og børnefilm.

Alt sammen er som nævnt gratis, og du kan vælge at streame med ’live’ på en af de mange kanaler eller on demand, når det passer dig. Og du skal hverken oprette en bruger eller registrere dig.

Læs mere på Pluto.tv

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: