Trods aflysninger og udskydelser: Phillip fortsætter

Phillip Faber skal synge morgensang med danskerne i mange uger endnu

Phillip Faber synger videre frem til Sankt Hans. Foto: DR
Phillip Faber synger videre frem til Sankt Hans. Foto: DR

I går kunne DR fortælle, at mange af tv-stationens mest populære programmer er blevet sendt til tælling af corona.

Blandt andet er optagelserne til 'Den store bagedyst' og 'Gift ved første blik' påvirkede af den farlige virus.

'Bagedyst'-vært: - Intet er som det plejer

Til gengæld spiller populære Phillip Faber ufortrødent videre. Det afslørede den populære herre i aftes på sin Instagram-profil.

'Morgensang fortsætter på DR1 indtil og med Sankt Hans. Jeg håber, I vil dele jeres sangønsker og stemmer med os lidt endnu', skrev han.

Phillip Faber har taget Danmark med storm under corona-krisen med sine daglige morgensange og ikke mindst opvarmningsøvelser af både ansigtsmusklerne og kroppen.

DR Pigekorets chefdirigents kærlighed til højskolesange og musik fra tonefilm har smittet danskerne midt i en tid, hvor smitte ellers er noget de fleste helst undgår.

Vil uddele knus: - Jeg skriver på en kramme-liste

I et interview med Ekstra Bladet har Phillip Faber tidligere fortalt, at han selv er overrasket over, at hans morgensange er blevet sådan et hit.

- Jeg havde aldrig troet, at det skulle bide sig sådan fast. Morgensang er ret Lille Per-agtigt og meget old school, og det bliver lavet med et lille glimt i øjet. Men ingen er i tvivl om, hvad morgensang er, og sangene binder os sammen - selvom vi er små satellitter i hver vores hjem, siger Phillip Faber, der hver morgen ses af omkring 250.000 danskere, når han synger og spiller live.

Det også Phillip Faber, der har været med til at samle landet til fællessang fredag aften på DR. Indtil videre kører det koncept videre i hele maj måned.

Nødpakke med noder