Trods dødsulykke: Vil færdiggøre filmen

Filmen 'Rust', hvor Alec Balwin skød og dræbte en filmfotograf på settet, forventes at blive gjort færdig, siger en producer

Alec Baldwin skød sidste år to personer med en rekvisit-pistol på et filmset. Den ene person, Halyna Hutchins, døde af sine kvæstelser, mens den anden overlevede episoden. Nu har politiet udgivet hidtil usete optagelser af Baldwin og flere andre på settet kort tid efter den tragiske hændelse

Politiet har udgivet optagelser af Baldwin og flere andre på settet kort tid efter den tragiske hændelse
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Filmfotografen Halyna Hutchins mistede i oktober sidste år livet, da stjerneskuespiller Alec Baldwin skød og dræbte hende i en ulykke under optagelserne til filmen 'Rust'.

Siden har optagelserne naturligvis været sat på pause, og der har været tvivl om, hvorvidt filmen overhovedet kommer til at se dagens lys. Men det er Anjul Nigam, der er en af filmens producere, sikker på, at den snart kommer til.

- Vi føler os sikre på, at vi får mulighed for at færdiggøre filmen. 'Rust' er naturligvis en forfærdelig tragedie. Efterforskningen er forhåbentlig snart slut, og så vil det stå klart, hvad der skete, siger produceren til The Hollywood Reporter.

- Der er selvfølgelig nogle derude, der vil se negativt på det, men vi er sikre på, at vi fortsat kan lave kvalitetsfilm, fortsætter han.

Kort efter ulykken blev dette billede taget udenfor politistationen i Santa Fe. Foto: Jim Weber/The New Mexican
Kort efter ulykken blev dette billede taget udenfor politistationen i Santa Fe. Foto: Jim Weber/The New Mexican
 

Ulykken skete under optagelserne til filmen 'Rust', som var en western-film, der blev optaget på en ranch i Santa Fe i Californien.

Alec Baldwin stod med en pistol, som ikke skulle skyde med rigtigt krudt, men den gik af og ramte to personer - heriblandt Halyna Hutchins, som altså døde af sine kvæstelser. Også instruktør Joel Souza blev ramt, men han blev udskrevet efter kort tid på hospitalet.

Der har efterfølgende været et stort efterspil med sagsanlæg med flere medlemmer af produktionen, heriblandt Alec Baldwin og våbeninstruktør Hannah Gutierrez.

- Velkommen til den værste dag i mit liv, var en af sidstnævntes første reaktioner, da politiet talte med hende efter ulykken, viste nye optagelser, der blev offentliggjort sidste måned.

- Jeg er den eneste kvindelige våbeninspektør i 'gamet', og jeg har lige fucked hele min karriere op, lød det videre fra Gutierrez.

Sagen efterforskes stadig af politiet.

Mere fra Ekstra Bladet+

Qatar er et diktatur, styret af emiren og et præsteskab med rod i shariaen

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind