Trods shitstorm: TV3 klar med nyt fedmeprogram

TV3 er klar med nyt vægttabsprogram efter 'Min fede træner', der havnede i en regulær shitstorm

Efter programmet ’Min fede træner’ er TV3 klar med et nyt vægttabsprogram.

Denne gang skal 45 overvægtige danskere med en samlet kampvægt på lige godt seks ton kæmpe om at tabe sig mest i løbet af fire måneder.

Selvom vi i tidens løb har haft fedmeprogrammer som ’Livet er fedt’, ’Ekstremt fed’ og selvfølgelig ’Min fede træner’, mener TV3, at danskerne er klar til endnu et program om kampen mod kiloene:

- Vi oplever, at overvægt stadig er noget, der berører mange mennesker – og derfor synes vi, at det er relevant at se på emnet fra forskellige vinkler. Mennesker er forskellige og motiveres af forskellige ting. I dette program tilbyder vi en løsning til dem, der synes, at et konkurrenceelement kan være netop det, der skubber til motivationen for at gøre tingene anderledes end hidtil. Vi tror på, at det kan gøre en forskel for de medvirkende – og vi kan da også se, at de tilsammen har tabt sig væsentligt i løbet af programmet. Så vi mener, at vi har lavet et relevant, interessant og underholdende program, som vi glæder os til at vise danskerne, lyder det fra TV3.

I programmet får deltagerne stillet trænere, træningsudstyr og diætister rådighed i deres kamp mod de overflødige kilo. Derudover får deltagerne lov til at udpege en egen udvalgt støtteperson til at hjælpe dem gennem de svære tider.

Hver uge kæmper fem deltagere om at vinde ugepræmien på 20.000 kr. og ikke mindst en sundere livsstil.

Efter dødstrusler mod Mascha Vang: Nu beskyttes hun af bodyguard

TV3s seneste program om vægttab ’Min fede træner’ endte i en regulær shitstorm, som særligt gik ud over de deltagende kendisser.

Bloggeren Mascha Vang så sig blandt andet nødsaget til at hyre bodyguards efter hun modtog dødstrusler som en konsekvens af hendes deltagelse. Det har ikke skræmt TV3, der fremhæver, at det er to vidt forskellige programmer:

- Vi synes ikke, at de to programmer er sammenlignelige. Målet med 'Den store vægtkamp' er at hjælpe en række danskere, som synes, at netop denne konkurrencedrevne vej kan være det, der motiverer dem. Vi har lavet et program, hvor vi hjælper en række overvægtige danskere med at ændre deres livsstil og tabe sig, lyder det fra TV3.

'Den store vægtkamp' vil blive sendt første gang 28. august kl. 19.00 på TV3.