TV 2 banker DR

Efterårets største danske underholdningsprogrammer sluttede i sidste uge, men hvilket program trak flest finale-seere? Det får du svaret på her

Jimilian og hans dansepartner Asta Björk vandt 'Vild med dans' 2021. Foto: Anthon Unger
Jimilian og hans dansepartner Asta Björk vandt 'Vild med dans' 2021. Foto: Anthon Unger
Følg Film og tv

De seneste mange weekender har danskerne siddet klar foran fjernsynet, når 'Vild med dans' og 'Den store bagedyst' har rullet over skærmen henholdsvis fredag og lørdag.

Men nu er det slut.

I sidste uge blev der sat tv-punktum for efterårets største underholdningsprogrammer med afslutningen af 18. sæson af 'Vild med dans' på TV 2 og finalen i tiende sæson af 'Den store bagedyst' på DR1.

Vild med dans fører
Efter de ugentlige tv-tal fra Kantar Gallup er blevet offentliggjort, står det nu krystalklart, hvilket af de to programmer der var danskernes favorit i finaleugen.

951.000 seere så således med, da 'Vild med dans' blev sendt live, og seertallene steg endda efterfølgende til hele 1.067.000, da sanger Jimilian og dansepartner Asta Björk i et hav af konfetti blev hyldet som programmets vindere.

Sejren tilfaldt SæÞór Kristínsson, der dermed kan kalde sig vinder af
Sejren tilfaldt SæÞór Kristínsson, der dermed kan kalde sig vinder af "Den store Bagedyst" 2021. Foto: Agnete Schlichtkrull/DR/Free

Vender man blikket mod 'Den store bagedyst' blev sæsonfinalen fulgt live af 930.000 lørdag, hvor Sæþór Kristínsson blev udråbt som årets vinder efter en intens finale.

Dermed trak TV 2's 'Vild med dans' afgørelse 137.000 flere seere, end DR1-bageprogrammet gjorde.

TV 2 er glade
Hos TV 2 glæder man sig over seertallene for denne sæson af 'Vild med dans'.

'Det er et smukt punktum for en fantastisk sæson, at vi rammer over en million seere til finalen på 'Vild med dans'', lyder det fra underholdningsredaktør Thomas Strøbech i en mail til Ekstra Bladet, der fortsætter:

'I en streaming-virkelighed skal der meget til at samle en million danskere om en live-udsendelse – så det vidner om, at 'Vild med dans' stadig føles vigtigt for rigtig mange. Det er vi rigtig stolte af,' skriver han videre.

Det har ellers ikke ligget i kortene, at seertallene for 'Vild med dans' ville overgå 'Bagedysten' i den afsluttende uge, da sidstnævnte havde sat sig tungt på posten som danskernes foretrukne weekendunderholdning gennem hele sæsonen.

På fjerdepladsen over ugens mest sete programmer lå endnu en finale; denne gang i 'Nybyggerne', hvor Caroline og Reece løb med sejren og det hus, de gennem programmet selv har indrettet. 

Seneste nyt

Det er ikke B.T. og Ekstra Bladet, der er de beskidte

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.