Annonce:
Annonce:

Tv-deltager: Stort pres

Michael pressede sig selv til det yderste for at blive i ægteskabet med Pernille i det nye afsnit af 'Gift ved første blik'

Michael Lundberg og Pernille Lundgaard danner par i 'Gift ved første blik'. Foto: Snowman Productions
Michael Lundberg og Pernille Lundgaard danner par i 'Gift ved første blik'. Foto: Snowman Productions
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Nogle gange går det op og ned i et ægteskab. For Michael Lundberg og Pernille Lundgaards vedkommende går det mere ned, end det går op.

Det bliver tydeligt i ugens afsnit, hvor parret er på romantisk weekend i København.

Romantikken kan de dog skyde en hvid pind efter, for der er kold luft mellem dem, fortæller 36-årige Michael til Ekstra Bladet. 

- Følelsesmæssigt var det svært at være i, fordi vi var så langt fra hinanden, så jeg tænkte, at det måske skyldtes det fysiske. Derfor blev jeg ved med at røre ved hende og være i nærheden for at holde fast i forholdet, siger han og fortsætter:

- Men jeg kunne godt mærke, at jeg ikke troede på det efter diskussionen om politik og hele vores udfordring med, hvor vi skulle bo.

Foto: Frederik Lichtenstein/Snowman
Foto: Frederik Lichtenstein/Snowman
 

Annonce:

Presset af forventninger
Michael afslører også, at han aldrig har været rigtig forelsket i Pernille, men at han følte sig presset til at fortsætte i programmet.

- Jeg var allerede stoppet efter første date, hvor vi havde den politiske samtale i sengen, siger Michael og tilføjer, at forholdet var anstrengende at være i.

- Det er, som om man siger ja til mere, når der er nogle folk, der har brugt tid og kræfter på en. Der er nogle meget klare forventninger til, at man går all in og virkelig prøver, og det var de forventninger, jeg prøvede at efterleve.

Pernille har ikke ønsket at stille op til interview med Ekstra Bladet.

Hvordan forholdet mellem Michael og Pernille udvikler sig, kan man se i næste uge i 'Gift ved første blik' på DR, hvor sidste afsnit løber over skærmen.

Foto: Snowman Productions
Foto: Snowman Productions

I øjeblikket ruller en ny sæson af 'Gift ved første blik' over skærmen på DR, og her er alt langtfra, som det ser ud på skærmen. Kom med bag kameraet lige her.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Annonce:

Her kan du se interview med en række af de tidligere deltagere i 'Gift ved første blik', da vi mødte dem til Reality Awards 2021.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: