Tv-kendis går amok: - Nu har jeg kraftedeme fået nok!

Bølgerne går højt i mandagens afsnit af 'Robinson Ekspeditionen'

Türker får nok i mandagens udgave af 'Robinson Ekspeditionen'. Foto: TV3
Türker får nok i mandagens udgave af 'Robinson Ekspeditionen'. Foto: TV3

Türker Alici har mildest talt været en presset mand i de seneste afsnit af 'Robinson Ekspeditionen', hvor en hospitalindlæggelse i sidste afsnit satte en kortvarig stopper for hans deltagelse.

Men selvom tingene ikke altid går hans vej, så er han kendt for at tage det med et smil, uanset hvilke udfordringer der venter ham i TV3's udfordrende ekspedition.

Men i mandagens afsnit får han ganske enkelt nok. Efter en strid ser han rødt, og det går især ud over Yasser, som han mener har stukket ham i ryggen ved at forsøge at få pigerne til at stemme på ham i et ø-råd.

- Nu vil jeg fandeme have taletid! Nu har jeg holdt mig i 36 dage uden at hæve stemmen. Nu har jeg kraftedeme fået nok. Okay? Nu vil jeg sgu snakke færdig, raser Türker i programmet.

- Er det fair, at du sender alle stemmerne mod mig? Du prøver at overtale pigerne til at sende en stemme mod mig, siger han henvendt mod Yasser.

Morten ude af 'Robinson': Ryggen gjorde pisse ondt

Fik nok
Til Ekstra Bladet fortæller Türker, at hans lunte var en anelse kortere, efter han vendte hjem fra hospitalet, og at han derfor tænder af i mandagens program.

- Jeg var sur over, at drengegruppen gik imod mig i den her situation. Og så er det heller ikke nogen hemmelighed, at jeg var ret irriteret på Yasser under hele ekspeditionen. Min tolerance var også bare på nul, efter jeg havde været på hospitalet. Jeg orkede ingenting. Jeg havde det meget skidt, og så flød det bare over, siger han til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

I aftenens afsnit får Türker nok. Foto: TV3
I aftenens afsnit får Türker nok. Foto: TV3
 

Türker fortrød dog relativt hurtigt, at han havde hævet stemmen over for de andre deltagere.

- Jeg sagde undskyld i samme afsnit, fordi jeg gjorde, som jeg gjorde. Jeg plejer at være meget rolig, og der skal meget til. Men der var min grænse bare nået, siger han.

- I dag er der ingen 'hard feelings' mellem os. Vi havde en aftale om, at det, der skete på øen, ikke var noget, man tog med hjem. Og drengegruppen er faktisk dem, jeg ser allermest i dag, siger Türker.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Türker har flere gange undervejs måttet blive tilset af en læge. Foto: TV3
Türker har flere gange undervejs måttet blive tilset af en læge. Foto: TV3

Læge tilkaldt: Deltager falder sammen på dansk tv

Ved at give op
Türker var faktisk ved at give op på 'Robinson Ekspeditionen' efter sit hospitalbesøg i sidste uges afsnit, fordi hans helbred ikke kunne følge med længere.

- Jeg blev bange for mit helbred. Jeg dyrker meget sport og spiser varieret herhjemme, og jeg nåede bare en grænse, hvor mit hjerte slog rigtig langsomt. Jeg sagde til lægen og den deltageransvarlige, at jeg ikke gad mere, fordi mit helbred kom i første række, siger Türker.

- Men det ville være synd, hvis jeg smed det hele på gulvet, når der kun var så få dage tilbage. Så jeg besluttede at holde ud. Og det er jeg glad for, at jeg gjorde i dag, siger han videre.

Smertehelvede efter nat-tisseri: Jeg måtte kravle mod nattevagten

Hvem der er den næste, der må sige farvel og tak i 'Robinson Ekspeditionen', kan du se mandag aften kl. 20 på TV3.