Tv-kendis står i lort til halsen

'Luksusfælden'-eksperterne har meget svært ved at forstå de valg, som tirsdagens deltager har taget

Lune bryder sammen, da eksperterne fortæller hende, hvor stor hendes gæld virkelig er. Foto: TV3
Lune bryder sammen, da eksperterne fortæller hende, hvor stor hendes gæld virkelig er. Foto: TV3
Følg Underholdning
Følg Film og tv

På Instagram og i 'De unge mødre' har Luna Munks følgere kunnet følge med i hendes liv, men hendes økonomiske situation har hun ikke været ærlig omkring.

Tirsdag aften får seerne et indblik i Luna Munks økonomi, når TV3-programmet 'Luksusfælden' kommer på besøg for at hjælpe den enlige mor til tre af med en gæld på 821.000.

Og hendes konti er ikke et kønt syn. Det gør eksperterne hurtigt klart for hende, når de gennemgår hendes økonomiske situation.

'Luksusfælden'-ekspert: Uansvarligt at have penge stående

Sesilie Munk Stenderup og Kenneth Hansen påpeger blandt andet, at Luna kort inden deres besøg har hævet 5000 kroner i kontanter. De penge har Luna - på nær 500 kroner - brugt i IKEA og på en ny iPhone-skærm.

- Prøv lige at forklare mig det. Jeg forstår det simpelthen ikke. Du har bedt os om at komme, og du ved, at vi kommer i dag, og helt frem til sidste uge tænkte du, at det var en god idé at gå i IKEA, siger Sesilie Munk Stenderup, mens Kenneth Hansen fortsætter:

- Du står i en situation, hvor du har ikke har råd til at gå i IKEA. Du har også brugt over 4000 kroner i Jysk, siger han.

'Luksusfælden'-ekspert: Sådan styrer han sin egen diversepost

Sesilie Munk Stenderup og Kenneth Hansen skal forsøge at hjælpe Luna af med de dårlige vaner og den tårnhøje gæld. Foto: TV3
Sesilie Munk Stenderup og Kenneth Hansen skal forsøge at hjælpe Luna af med de dårlige vaner og den tårnhøje gæld. Foto: TV3
 

I lort til halsen
Lunas undskyldning omkring, at det var et godt tilbud på nye madrasser, giver han ikke meget for.

- Du står - undskyld jeg siger det - i lort til halsen. Jeg forstår godt behovet, men du er ikke i en position, hvor du overhovedet har mulighed for at gå ind i en butik og købe noget. Det er sådan, din virkelighed er, og det er dét, dit fokus skal være på fremover, siger Kenneth Hansen.

Luna understreger, at hun gerne vil ændre på tingene, men at hun slet ikke har haft overblikket og derfor bare har givet op.

Kæmpe nedtur efter 'Luksusfælden': I gæld og i fængsel

Nu er eksperterne dog kommet for at hjælpe hende med at få det overblik, og spørgsmålet er så, om Luna formår at lave ændringerne, der kræves af hende.

Om hun kan det, kan du se i aften klokken 20:00 på TV3 eller nu på Viaplay.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind