TV: Oscars mest sexede kvinder

Natten til mandag dansk tid skal de yderst prestigefyldte Oscars overrækkes. Vi har taget et dyk ned i arkiverne og fundet de kvinder, der sidste år gjorde sig ekstra bemærket på den røde løber

Kate Hudson får førstepladsen, når det gælder de mest sexede kjoler ved oscaruddelingen sidste år.
Følg Film og tv

Den 87. udgave af oscaruddelingen sker natten til mandag dansk tid. Inden priserne skal uddeles ankommer utallige af verdens største stjerner på den røde løber.

I tiden op til oscaruddelingen gør skuespillerne meget ud af at finde den helt rigtige mondering til lejligheden.

Vi har været i arkiverne og fundet de fem mest sexede outfits fra sidste års oscaruddeling.

På femtepladsen er også den ældste i feltet. Den 50-årige Sandra Bullock strålede på den røde løber sidste år. Hun var nomineret til bedste kvindelige hovedrolle for sin rolle i filmen 'Gravity'. Hun har tidligere vundet netop den pris for filmen 'The Blind Side'. I år er hun ikke nomineret til nogen pris. Se hende her:

Justin Timberlakes 32-årige kone, Jessica Biel, indtager fjerdepladsen. Hun har endnu ikke været nomineret til nogen pris ved en oscaruddeling. Se hendes frække kjole her:

På tredjepladsen kommer den 39-årige skuespiller og model Charlize Theron. Hun vandt i 2004 prisen for bedste kvindelige hovedrolle i filmen 'Monster'. Se hende til sidste års uddeling her:

Angelina Jolie får andenpladsen. I år 2000 vandt hun en pris for bedste kvindelige birolle i filmen 'Girl, Interrupted'. Se hendes hotte outfit ved sidste års uddeling her:

Vinderen bliver den 35-årige Kate Hudson. Selvom hun ikke var nomineret til nogen Oscar i 2014, så påpegede flere amerikanske medier sidste år, at hun alligevel lignede en sand vinder. I 2001 var hun nomineret til en Oscar for bedste kvindelige birolle i filmen 'Almost Famous'. Se hende ovenfor

Hør om årets nominerede i klippet her:

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?