Åh nej: Danske Game of Thrones-fans må vente på sæson 6

Du kan slå noget af ventetiden ihjel med den nyeste trailer. Se den herunder

Se den nyeste trailer til sæson 6 her, og bemærk hvordan der i slutningen står '24. april'. Den dato gælder kun i USA, da første afsnit, grundet tidsforskel, premierer i Europa 25. april. (Video: HBO)

I går berettede Ekstra Bladet, at danske Game of Thrones-fans godt kunne glæde sig til den 24. april, hvor den nye sæson får verdenspremiere, men der var dog en lille detalje, som vi havde glemt at tage højde for.

I en mail oplyser HBO Nordics danske PR-ansvarlige nemlig, at sæson 6, grundet den verdensomspændende simultan-premiere, først frigives i Danmark den 25. april klokken 03.00 om natten, og altså ikke den 24. april som det ellers oplyses i trailerne for den kommende sæson. Se den nyeste af dem over artiklen.

Man behøver dog ikke være bekymret for at støde ind i spoilers på nettet, mens man venter på premieren, for 'Afsnittet rammer HBO Nordic PRÆCIST på samme tidspunkt, som USA får det at se', skriver den PR-ansvarlige i en mail til Ekstra Bladet.

Mens du venter på at finde ud af, om Jon Snow virkelig er død eller ej, kan du se den netop nyeste, actionspækkede trailer til sæson 6 i videoen over artiklen.

Se den red band-version af den første trailer til sæson 6 her.

Jon Snow ER død, og det må man bare vænne sig til, lød det fra fra John Bradley, der i serien spiller Jon Snows bedste ven, Samwell Tarley, da første afsnit fra den nye sæson havde forpremiere i Los Angeles søndag.

TV Jon Snows bedste ven bekræfter: Han ER død  

16 kommentarer
Vis kommentarer