Årets største tv-bommert: Han svarede forkert på et spørgsmål til 1 mio. kroner

Han havde tre muligheder at vælge mellem - og det rigtige svar stod oven i købet ved en tilfældighed på hans egen t-shirt - men alligevel svarede han forkert

Alberto smiler her. Men smilet stivnede, da han svarede forkert på et spørgsmål, selv om svaret faktisk stod på hans t-shirt.(Foto: twitter)
Alberto smiler her. Men smilet stivnede, da han svarede forkert på et spørgsmål, selv om svaret faktisk stod på hans t-shirt.(Foto: twitter)

Hvor stor er chancen for, at du sidder i et tv-studio i forbindelse med Spaniens største quizz-program på tv 'Ahora Caigo' og får stillet et spørgsmål til en værdi af 1 million kroner, når du selv har svaret stående på din egen t-shirt.

Det skete for den spanske deltager Alberto. I tv-programmet, der bliver fulgt af tusindvis af spaniere, fik Alberto tre muligheder for at svare på følgende spørgsmål: Hvad er Steve Rogers i The Avengers?

Alberto kunne enten svare: doktor, herre eller kaptajn.

Men selv om Alberto hævder, at han er en stor fan af filmen The Avengers og oven i købet mødte op til quizz-programmet iført en t-shirt med svaret på spørgsmålet - nemlig Captain America, svarede Alberto til alles store overraskelse forkert.

Han svarede nemlig 'doktor', selv om det rigtige svar selvfølgelig er 'kaptajn'. I filmen er Steven Rogers nemlig kaptajn Steven Rogers bedre kendt som 'Captain America', som der stod på Albertos t-shirt med meget store bogstaver. Måske var det den berømte klap der gik ned.

Og med det forkerte svar gik Alberto glip af næsten 1 million danske kroner, mens tusindvis af spaniere sad hjemme i stuerne og tænkte: Hvor dum har man egentlig lov til at være?

Det skriver flere medier heriblandt den spanske udgave af Huffington Post. samt den svenske avis Exprerssen.

Bliver hånet på de sociale medier
Der er vist ingen tvivl om, at det her sagtens kan være årets største tv-bommert. På de sociale medier blev den stakkels Alberto også hånet af utallige mennesker.

En kvinde skrev blandt andet på twitter: Det lykkedes for en fyr iført en Captain America t-shirt at svare forkert på det her spørgsmål. Man får næsten lyst til at dræbe ham.

En anden skrev: Den her fyr er lige som alle dem, der render rundt med et band på deres t-shirt, bare fordi de tror, at det er på mode. Og de aner stor set ikke, hvem bandet er.

 

 

 

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time