Amin vred på TV3: Løgn og manglende sikkerhed

Amin Jensen er ærgerlig over den måde, jungleprogrammet er klippet på. De virkelige udfordringer mangler i programmet, mener han

Her fortæller Amin Jensen om sit exit fra lejren

Amin Jensen kunne mandag aften se sig selv forlade junglen rasende, fordi han følte sig uretfærdigt behandlet. Nu står han frem og fortæller, hvordan han føler sig forkert fremstillet i programmet.

- TV3 har klippet en ensidig version, som viser tyk mand gå amok over et stykke chokolade, skriver han i en mail til Ekstra Bladet, der fortsætter:

- De har ikke på nogen måder klippet de virkelige udfordringer ind i programmet.

Amin Jensen var så utilfreds med TV3 produktionen, at han valgte at råbe 'Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra!', og røg dermed ud af programmet. (Foto: Anthon Unger) TV TV: Amin forklarer dramatisk exit

Han forklarede efter sin jungleexit, hvordan de tørstige var ankommet til lejren og ikke kunne finde noget rent vand.

Drik bare
'I kan bare drikke vandet direkte fra floden', var det første, der ifølge Amin Jensen blev sagt. Her spurgte Amin Jensen, om de ikke skulle koge vandet først, men beskeden lød blot, at det behøvede de ikke.

- Først flere timer efter, hvor mange af deltagerne har drukket spandevis, får vi fortalt, at vi skal koge vandet, før vi drikker det.

Flere af de andre celebrity-deltagere har bekræftet netop denne episode over for Ekstra Bladet.

I mandag aftens afsnit føler Amin Jensen sig især forkert fremstillet, da han i vrede vælger at forlade programmet. Her mangler der ifølge ham en del af den situation, der i virkeligheden udspillede sig.

Amin Jensen slog Jesper Skibby i dysten i aftes, men valgte efterfølgende selv at forlade programmet. (Foto: Anthon Unger) TV3-reality Amin Jensen amok i junglen: Fuck jer, klaphatte!

- Jeg siger 'nej tak' to gange, fordi de gentagende gange har lovet ting, der ikke er blevet overholdt.

- Det slutter så med, at Lasse Rimmer lover, at alle i lejren nok skal få en Snickers size chokoladebar. Dette blev heller ikke indfriet og i stedet for det lovede, sender de 25 gram chokolade ind til 10 personer. Det var dråben for mig i et i forvejen fyldt bæger, skriver han yderligere i mailen.

Sikkerheden var ikke i orden
Han understreger samtidig, hvilket han også gjorde over for Ekstra Bladet i Sydafrika, at han 'selvfølgelig ikke gik amok over et stykke chokolade'.

- Der ligger så meget mere i det, men især presset over, at sikkerheden ikke var i orden. Så jeg blev godt gammeldags tosset og gav hele produktionen en rigtig Egon Olsen skideballe. Kaldte dem nu ikke socialdemokrater, men hundehoveder, hængerøve og lusede amatører var vist med. Det er så klippet ned til 'Fuck jer, det finder jeg mig ikke i' i programmet.

Se Amin Jensen forlade programmet i klippet herunder:

45 kommentarer
Vis kommentarer