Annonce:
Annonce:

Riis ærgelig efter Robinson-exit

Den tidligere wrestler Asbjørn Riis tabte 18 kilo under Robinson Landskampen, som han måtte forlade i fredagens afsnit

Asbjørn Riis tabte 18 kilo under sit ophold på Robinson-øen (Foto: TV3)
Asbjørn Riis tabte 18 kilo under sit ophold på Robinson-øen (Foto: TV3)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv
Den tidligere professionelle wrestler, Asbjørn Riis, var manden som bar de største danske Robinson-forhåbninger på sin brede skuldre.

I fredagens afsnit af 'Robinson Landskamp' måtte Riis lade livet, som andet danske offer for den norsk-svenske alliance: - Det var en kanon oplevelse, men det var ærgerligt at jeg røg ud. Jeg hader at tabe. Men man må sige, at den svenske bryder Frank Andersson - eller mafiabossen som jeg kalder ham - havde godt styr på tropperne, forklarer Asbjørn Riis, der hurtigt lagde mærke til specielt nordmændenes forsøg på at knytte alliance-bånd:

- Nordmændene startede allerede i flyet på vej ned til øen. De spurgte ikke mig - nok fordi jeg allerede havde givet udtryk for, at jeg ikke ville indgå i en alliance, men ellers havde de travlt med at lave intriger, forklarer Riis, der ligesom de andre danske deltagere er en smule skuffet over TV3.

- Det stod i vores kontrakt, at holdene ikke skulle lægges sammen, før der var fem deltagere tilbage. Vi havde også fået at vide, at showet ville blive noget alá 'Fangerne på fortet'. Lige pludselig ændrede de hele konceptet. Vi følte, at producenterne gik bag om ryggen på os og jeg talte virkelig med store ord til den norske chef-producer. Heldigvis fik vi lov til at blive boende i den danske lejr. Men det skabte så gode betingelser for at Norge og Sverige kunne alliere sig, vurderer den tidligere wrestler, der tabte 18 kilo på turen.

- Det var sjovt at lege B.S. Christiansen i nogle uger og jeg fik da testet mig selv. Jeg havde på forhånd sikret mig, at vi ville få nok mad under opholdet, men det var meget varmt på øen - det kan man jo ikke se på skærmen. Ellers var det bedste ved oplevelsen den gode stemning i den danske lejr. Vi havde det rigtig godt sammen og jeg længes efter de mange hyggelige stunder omkring bålet. Desværre har vi ikke snakket så meget sammen siden vi kom hjem, men det kan vi forhåbentlig rette op på ved en senere lejlighed, griner Asbjørn Riis, der ikke savner sine norske og svenske ø-fæller i samme grad.

- Jeg syntes egentlig at vi havde det rigtigt godt sammen med dem nede på øen. Derfor har det skuffet mig, at høre hvordan de sidder og bagtaler os foran kameraet. Men TV3 og Strix (produktionsselskabet/red) har selvfølgelig også gjort deres for, at skabe nogle konflikter i underholdningens navn.

I aften fortsætter 'Robinson Landskamp' på TV3. Følg med fra klokken 20.00
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: