Fodboldstjerne tilbød mig penge for sex

Top-spiller viftede med de store penge for en nat med realitypigen Lisbeth Kiel Larsen fra Paradise Hotel

Eventyret i Paradise Hotel sluttede i denne uge for Lisbeth Kiel Larsen, som også meget hellere vil læse jura end at være kendt (Foto: TV3)
Eventyret i Paradise Hotel sluttede i denne uge for Lisbeth Kiel Larsen, som også meget hellere vil læse jura end at være kendt (Foto: TV3)
Lisbeth Kiel Larsen, som i denne uge blev smidt ud af reality-programmet Paradise Hotel, blev noget paf, da en kendt fodboldspiller fra den bedste italienske fodboldliga pludselig tilbød hende 150.000 kroner eller 20.000 euro for en tur på lagnet. Det frække tilbud kom hen over Campari-glassene til en fest.

- Jeg må indrømme, at tilbuddet kom uventet, siger 23-årige Lisbeth Kiel Larsen.

De sidste to måneder har du kunnet se hende i TV3's partnerbytteprogram Paradise Hotel. Men dengang for to år siden boede hun i Milano, hvor hun var begyndt at gå til fester i fodboldmiljøet med en anden dansk veninde, der også boede i byen.

Ok med penge for sex
I Milano holder to topklubber til: Inter og Milan FC. Og fodboldstjerner som Figo og Adriano.

- Jeg takkede bare nej til tilbuddet dengang. Og det er ikke, fordi jeg har noget imod tanken om at få penge for sex. Men på det tidspunkt havde jeg faktisk en kæreste, siger Lisbeth Kiel Larsen, der læser jura på andet år på Københavns Universitet.

Hvis hun rent faktisk tænder på fyren, så kan hun nemlig ikke se noget som helst problem med også at få fyldt bankkontoen til gengæld for en karruseltur på lagenerne med ham.

- Jeg ville selvfølgelig tænke mig om. Hvis du alligevel kunne have en engangsaffære med ham, så kan jeg ikke se noget galt i, at han giver dig penge bagefter. Men det ville kræve, at jeg ikke har nogen kæreste, siger Lisbeth Kiel Larsen.

Emnet om penge for sex har hun diskuteret med flere af pigerne i TV3's Paradise Hotel.

- De fleste af dem er helt enige med mig, siger Lisbeth Kiel Larsen, der dog hellere vil tilbage til jurastudiet end at være kendt.

- Derfor vil jeg ikke sige flere detaljer.

Følg finale-ugen i Paradise Hotel på ekstrabladet.dk