Annonce:
Annonce:

Over halvdelen har dyrket sex på 'Paradise Bordel'

Der er ikke mange muligheder for fysisk udfoldelse på 'Paradise Hotel'. Man kan stort set kun træne lagengymnastik. Men der er størstedelen af gæsterne til gengæld også i storform

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Der er dem, der siger, at statistik og tal ikke er sexet. Det er løgn, kan vi hermed bevise.

I aften er der igen-igen-igen sex på 'Paradise Hotel'. Denne gang er det et nyt par, der kaster sig ud i lagengymnastikken.

Læs også:

Av, av, av - ømme nødder i Paradise

Hotellets nye gæst Freja spilder ikke tiden og kommer hurtigt tæt - meget tæt - på sin partner Rasmus, som har været på hotellet nogle uger.

Trods ekstrabladet.dk's forkormede knaldeoversigt, har vi mistet overblikket over, hvor mange gange gæsterne har været sammen på kryds og tværs. (Artikel fortsætter under grafik)

Annonce:

</p><p>Men vi kan dog fortælle følgende 'sexede' facts:</p><p>Hotellet har indtil torsdag i sidste uge haft <b>10 mandlige gæster</b>, hvis man ser bort fra bokseren Patrick Nielsen, som klogeligt beholdt sine shorts på. Med Rasmus i aktion i aftenens afsnit har <b>halvdelen af dem dyrket sex</b>.</p><p><b>Læs også:</b></p><a id="_be82164a-4fac-45a3-bed2-e2dc3b38b14a" href="https://ekstrabladet.dk/underholdning/filmogtv/tv/article4222618.ece">Endnu en fyr knalder sig ind i Paradises swingerklub</a><br /><br /><p>Med udgangen af sidste uge var <b>antallet af kvindelige gæster 11</b>. Efter Freja melder sig ind i klubben i aften, har <b>seks af dem haft sex</b>.</p><p><b>Læs også:</b></p><a id="_4a8ed594-7905-4330-a301-70e4bda45352" href="https://ekstrabladet.dk/underholdning/filmogtv/tv/article4623381.ece">hornslethGodt men dyrt knald på Paradise</a><br /><br /><p>Der har været <b>en femkant</b> og <b>en trekant</b> (det såkaldte 'Eiffeltårnet').</p><p><b>Læs også:</b></p><a id="_a1838b42-1ffc-45d2-8df3-33e1b42cce9b" href="https://ekstrabladet.dk/underholdning/filmogtv/tv/article3989869.ece">Ny sexstilling på Paradise Hotel: Velkommen i Eiffeltårnet</a><br /><br /><p>Men der har også været utallige eksempler på god <b>gammeldags sex mellem to personer</b>. Her har <b>syv par været i aktion</b>.</p><p><b>Læs også:</b></p><a id="_740e0cfe-5ada-4ffe-aa2f-f986034125f0" href="https://ekstrabladet.dk/underholdning/filmogtv/tv/article4740411.ece">TV: Stolle ramt af voldsom 'kakkehikke'</a><br /><br /><p>Hotellet går ind i sin <b>ottende uge</b> nu.</p><p>I Paradise-regi er der ikke noget, der hedder fredag, lørdag og søndag. En uge er fra mandag til torsdag, ligesom der vises på tv. Så når fire dage er gået, begynder en ny uge med fire dage.</p><p>Det vil sige, at før aftenens program har <b>deltagerne været på hotellet i 28 dage</b>.</p><p><b>Læs også:</b></p><a id="_4df0f7ad-016f-40f1-981c-d827eb95439c" href="https://ekstrabladet.dk/underholdning/filmogtv/tv/article4740706.ece">Derfor dækkes dillerne af tutti-frutti</a><br /><br />

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: